Магнітні бурі на 22 — 28

Магнітні бурі на 22 — 28

За попередніми прогнозами учених-астрологів, цього тижня у космічній погоді очікуються як слабкий, так і помірний рівні геомагнітної насиченості магнітосфери Землі

Слабкий рівень геомагнітної напруженості прогнозують 23, 24, 26, 27 липня. У ці дні особи із підвищеною чутливістю до впливу магнітосфери можуть відчувати погіршення сну та безсоння, підвищену втомлюваність та зниження енергії, іррадіацію іонізуючим випромінюванням, погіршення загального самопочуття.

Помірний рівень геомагнітної напруженості, як передбачають учені, слід очікувати 22, 25, 28 липня. У ці дні особи, чутливі до впливу магнітосфери, можуть відчувати головний біль, слабкість та дратівливість, зниження психічної стабільності, розлади концентрації та пам’яті, порушення емоційної рівноваги.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних перепадів, більше гуляйте на свіжому повітрі, вживайте достатньо води, відмовтеся від шкідливої їжі та напоїв, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте посилене нездужання — звертайтеся до лікаря.

Читайте також