Магнітні бурі на 14 — 20 серпня

Магнітні бурі на 14 — 20 серпня

За прогнозами учених Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США, цей тиждень очікується доволі насиченим на геомагнітні коливання різної сили

Американські астрофізики застерігають, що лише у два перші його дні, 14 та 15 серпня, магнітосфера Землі не зазнаватиме підвищеного впливу сонячної енергії.

16-17 серпня слід бути готовим до протистояння сильному сонячному спалаху, через який вплив магнітного поля зросте до позначки 5 балів, що дорівнює рівню магнітної бурі категорії G1.

Це може призвести до зміни настрою та проблем зі здоров’ям не тільки у метеозалежних та метеочутливих людей та осіб похилого віку із хронічними захворюваннями та патологіями здоров’я, а й цілком здорових.

18-20 серпня рівень геомагнітної напруженості має знизитися на один бал. Це дещо полегшить стан осіб, які чутливо реагують на метеозміни, але тільки дещо…

Готуючись до цих проявів магнітних збурень та бур, збільшіть кількість чистої води або трав’яного чаю, які споживаєте, а алкоголь, як і жирну їжу, виключіть з раціону. Висипайтесь, уникайте стресу, на випадок загострення хронічних захворювань тримайте під рукою домашню аптечку.

Читайте також