Магнітні бурі на 11 — 17 вересня

Магнітні бурі на 11 — 17 вересня

Учені Центру передбачення космічної погоди Національного агентства океанографічних та атмосферних досліджень США для метеочутливих і метеозалежних осіб на цей тиждень дали таке передбачення космічної погоди

За ним таким особам, а також із вродженими і набутими вадами здоров’я, людям похилого віку, вагітним жінкам варто особливу увагу приділити контролю за самопочуттям у другій половині цього тижня, а саме від 14 до 17 вересня. Адже саме на цей період очікується підвищення сонячної активності до 3-4 балів, що призведе до збудження геомагнітного поля Землі.

Тому варто заздалегідь приготуватись до цього «подарунка» космічної погоди: збільшіть кількість чистої води або трав’яного чаю, які споживаєте, а алкоголь, як і жирну їжу, виключіть з раціону.

Висипайтесь, уникайте стресу, на випадок загострення хронічних захворювань тримайте під рукою домашню аптечку. Одне слово, будьте обережні та дбайливо ставтеся до свого організму, дотримуйтесь здорового способу життя та порад лікарів, аби примхи космічної погоди не завдали вам шкоди.

Читайте також