Любов зла: впіймана з коханцем жінка сховалася від чоловіка на стелі

Любов зла: впіймана з коханцем жінка сховалася від чоловіка на стелі

У «цивілізованих» країнах зрада може закінчитися розлученням, але на Філіппінах невірність вважається кримінальним злочином, тому коханці змушені йти на будь-які хитрощі для того, щоб їх таємний роман залишався нерозкритим.

Саме так і вчинила жінка-зрадниця з міста Мандауе. Коли її чоловік повернувся додому після кількох місяців роботи на нафтовій платформі за кордоном, то був засмучений, коли помітив, що дружина стала поводитися дивно. Вона часто йшла з дому у вихідні. Пояснювала це тим, що їй потрібно терміново з’їздити в офіс, де вона працює бухгалтером.

У черговий раз нібито вирушила на роботу. Здивований таким завзяттям дружини чоловік вирішив простежити за нею на таксі. Виявилося, що дружина вийшла поруч з дешевим мотелем і зустрілася з молодим чоловіком.

Обдурений чоловік зателефонував приятелю і попросив його допомогти, і той заявив про те, що відбувається, в поліцію. Працівники готелю не пускали чоловіка всередину до тих пір, поки на місце не приїхали поліцейські.

Коханця жінки затримали при спробі покинути будівлю. Коли поліцейські увірвалися в кімнату, вони побачили, що там нікого немає, а одяг жінки розкиданий по підлозі. Незабаром після цього зі стелі впав жіночий черевик.

З’ясувалося, що жінка намагалася сховатися в порожнині над стелею. Поліцейські принесли драбину, щоб зняти її звідти. Незважаючи на вмовляння правоохоронців, вона відмовлялася злазити зі стелі. Переконати її спуститися змогли тільки жінки-поліцейські.

Читайте також