Квіти-талісмани за місяцем народження

Квіти-талісмани за місяцем народження

Яка твоя квітка-талісман

Гвоздика, січень. Вона є символом честі, чарівності, прихильності та любові. Люди володіють такими рисами, як лагідність, лояльність та смиренність.

Фіалка, лютий. Це символ мудрості і скромності. Люди мають розвинену інтуїцію та природну мудрість. Народжені цього місяця завжди поділяться цінною порадою.

Нарцис, березень. Це символ удачі. Березневі люди артистичні і творчі. Для них займатися багатьма справами — не проблема. Дуже цінують у житті прості речі.

Ромашка, квітень. Ця квітка означає невинність і чистоту. Такі люди оптимістично ставляться до всього, але завжди готові на певну авантюру. Вони вміють зберігати таємниці й завжди залишаються щирими.

Конвалія, травень. Ця квітка є символом щастя і смиренності. Люди, народжені в травні, часто амбітні, практичні, надійні. Дбайливо ставляться до родини.

Троянда, червень. Такі люди наповнені романтикою. До стосунків ставляться серйозно, наповнюючи їх романтичними нотами та пристрастю.

Дельфініум, липень. Ця квітка — символ провидіння. Липневі іменинники мають витончене почуття гумору, тому часто дотепні і чарівні.

Гладіолус, серпень. Ця квітка символізує силу, щирість, відданість. Люди, котрі народилися в серпні, володіють високим інтелектом і знають шлях до поставленої мети. Часто вони лідери і заслужено користуються повагою.

Айстра, вересень. Ця квітка про мудрість, терпіння, вишуканість, і владу. Вересневі люди завжди можуть вислухати людину, не вміють ховати свої справжні почуття.

Календула, жовтень. Це символ тепла і захисту. Люди, народжені цього осіннього місяця, наділені добротою та теплом. Завжди можуть дати цінну пораду, шукають нові можливості, духовно розвиваються.

Хризантема, листопад. Вона символізує спокій та оптимізм. Люди, котрі з’явилися на світ у листопаді, виглядають суворо, але в душі чутливі та ніжні особистості.

Лілія, грудень. Це символ надії, багатства та удачі. Такі люди сильні духом. Адекватно сприймають будь-яку ситуацію.

Читайте також