Костюм Леонардо Ді Капріо з фільму

Костюм Леонардо Ді Капріо з фільму "Титанік" виставили на аукціон

Костюм персонажа Джека Доусона з фільму "Титанік", якого зіграв Леонардо Ді Капріо, буде виставлено на продаж на кіноаукціоні Propstore. Організатори очікують, що під час торгів ціна за нього становитиме від 115 до 230 тисяч доларів (від 4,2 мільйона до 8,5 мільйона гривень). Про це пише TMZ.

Костюм складається з вельветових штанів, сорочки з довгим рукавом на ґудзиках та жилету. На одязі є бирка з написом "MR: LEONARDO DICAPRIO" та датою зйомок – серпень 1996 року.

Під час аукціону з молотка підуть ще 1800 пам'ятних речей із фільмів, серіалів на загальну суму 13,8 мільйона доларів. Серед них, голова C-3PO, що світиться, з фільму "Зоряні війни: Нова надія", бет-костюм Майкла Кітона з "Бетмена" 1989 року, каскадерський костюм Джонні Деппа з фільму "Пірати Карибського моря: На дивних берегах", металева рукавичка героя "Кошмару на вулиці В'язів" і намальована від руки схема персонажа Фредді Крюгера, кросівки Тома Хенкса з "Форреста Гампа" пальто Марлона Брандо з "Хрещеного батька" та інші лоти.

Читайте також