Кому життя піднесе особливий сюрприз - гороскоп на 29 березня

Кому життя піднесе особливий сюрприз - гороскоп на 29 березня

29 березня багато хто відчує полегшення. Раптом стане більше впевненості у завтрашньому дні. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Не женіться за новим, не намагайтеся будь-що досягти бажаного, - говорить астрологиня. - Краще озирніться навколо. Проаналізуйте пережите. Не час брати участь у змаганнях і намагатися щось змінити. Зараз неабияк потрібна стабільність. Поверніть борги, віддайте належне людині, яка щось для вас зробила. Вкладайте гроші в освіту дітей. Частину заробленого заощадьте. У квітні буде шанс вигідно вкласти ці гроші у давно вимріяну покупку. Не варто погоджуватися на керівну посаду. Важко буде вслідкувати за діями підлеглих. Особливий сюрприз життя піднесе Овнам, Дівам і Козорогам. Довідаєтеся, що хтось із ваших рідних при надії. Новини про поповнення у родині додаватимуть вам натхнення. Багатшими у цей день стануть Скорпіони і Водолії. Життя винагородить вас за працю.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Люди дивуватимуться вашій мудрості і цілеспрямованості. Виграє той, хто цього дня не лінуватиметься. Вдало піде торгівля. Не варто наймати нових працівників.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Частіше робіть перерви на відпочинок протягом робочого дня. Більше гуляйте свіжим повітрям. Стригти чи фарбувати волосся не слід. Експерименти зі зміни іміджу виявляться невдалими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Уникайте далеких мандрівок на авто. Невдало будуть проходити відрядження. Захочеться змінити роботу. Роль сірого виконавця швидко набридне. Боріться за підвищення у кар'єрі. Доведеться ділити спадок. Це може зіпсувати стосунки з родиною.

Рак (22 червня - 22 липня)

Вам хотітиметься всього та одразу. Не поспішайте втілювати у життя свої плани. Краще зробіть паузу і розберіться із своєю невпевненістю і тривогами. Почуватиметеся щасливішими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Сподіватися на чиюсь допомогу марно. Усього досягнете самотужки. Закохані бачитимуть вади одне одного, але не помічатимуть власних.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Довіртесь долі. Усе йде на краще. Кінець березня здивує багатьох. Цей час допоможе вам розібратися у реальній вартості існуючих стосунків.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Досить жити у віртуальному світі. Відійдіть від комп'ютера і здивуєтеся, скільки цікавого навколо. Чимало змін відбулося у житті коханих і батьків. Ваша підтримка їм знадобиться.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вдасться реалізувати все задумане. Заробітки зростуть. Не сваріться з коханими. Досить тиснути. Нові знайомства перевершать сподівання. Та довго ці стосунки не триватимуть.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Годі жити вчорашнім днем. Настав час змін. Не розкривайте серця колегам, бо станете героєм пліток. Частіше відволікайтеся на щось приємне. Більше часу приділіть хобі. Це період процвітання.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Оминайте торгово-розважальні центри. Покупки будуть невдалими. Меблі, одяг та інструменти придбайте у суботу. Насолоджуйтеся всім, що маєте. Погоджуйтеся на нову посаду, беріться за справи, якими кортить займатися.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Аби зайняти своє місце під сонцем, вдавайтеся до авантюр, проявляйте стійкість, принциповість і безкомпромісність. Щоб достатньо заробити, доведеться використовувати дипломатичні здібності і здатність працювати у кількох місцях одночасно.

Риби (21 лютого - 20 березня)

На вас чекає яскравий день. Хоча постійно доведеться знаходитися у переживаннях, втручатися у чужі клопоти. Не покидатиме натхнення. Багатьом вдасться зробити кар'єру. Не забувайте про потреби родини. Дбайте про рідних. За турботу кохані віддячать сповна.

Читайте також