Кому навесні пощастить круто змінити життя на краще – гороскоп на 1 березня

Кому навесні пощастить круто змінити життя на краще – гороскоп на 1 березня

1 березня шукайте приводу для позитивного настрою. Виберіться на обідню прогулянку, відпочиньте від метушні, насолодіться співом пташок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- У п'ятницю не варто розраховувати на значні досягнення в роботі, - говорить астрологиня. - Сумніви й невпевненість у своїх силах можуть негативно впливати на працездатність людей. Брак грошей компенсуйте фантазією. Подбайте про вчасне забезпечення робочого процесу всім необхідним. Частіше виникатимуть проблеми з транспортом. Не час відправлятися в подорож або відрядження. Краще це зробити наступного тижня. Молоді пари переживатимуть складний день. Конфлікти й непоступливість стануть випробуванням для почуттів. Перше побачення буде невдалим. Тельцям, Левам, Терезам і Водоліям навесні пощастить круто змінити життя на краще. Ці чотири найбільш везучі знаки зодіаку досягатимуть свого і насолоджуватимуться результатами своєї праці.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не втручайтеся у чужі конфлікти. Просто займіть позицію спостерігача. Добре пройде курс масажу та заняття у басейні. Можна змінювати колір волосся. Візитом до перукаря будете задоволені.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вдалий час, аби почати опановувати нову професію. Записуйтеся на курси та не шкодуйте грошей на самоосвіту.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не відмовляйтеся від відряджень. Подорожі будуть вдалими. Вдасться зрушити багато застійних процесів. За важливі проєкти беріться після обіду.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зберіться з думками. Розсіяним доведеться переробляти деякі справи кілька разів. Керівництво може поводитися неадекватно. Але ви зможете вплинути на його поведінку і рішення. Займайтеся репетиторством. Це допоможе заробити додаткову копійку.

Лев (23 липня - 23 серпня)

З усім вдасться справитися, якщо гарно висипатиметеся і з гарним настроєм братиметеся до справ. Не перекладайте обов'язки одне на одного. Лише у гурті ви здатні досягти кращого результату.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Стане в пригоді критичне мислення. Перевіряйте інформацію, що надходить. Говоріть правду. Брехня випливе на поверхню й нашкодить репутації.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Гарний час для початку нового курсу навчання. Особливо коли йдеться про поглиблення знань чи підвищення кваліфікації. Початок будівництва краще відкласти. Справа затягнеться й коштуватиме надто дорого.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення в родині. Аборти цього дня робити не можна. Не перевантажуйте шлунок. Швидко набиратимуться зайві кілограми. Пийте воду.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не слід стригти волосся й експериментувати із зовнішністю. Займіться своєю фігурою. Не варто вживати таблетки для зниження ваги. Можна провести одноденне голодування. Подбайте про здоровий сон.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не намагайтеся щось приховати. Цього дня люди розкриватимуть таємниці. Усе стане явним. Краще зізнайтеся про все вчасно і спокійно живіть далі. Прийміть запрошення на побачення. Вам освідчуватимуться у коханні.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Найкраще справлятиметеся з роботою вранці. Ви талановиті і наполегливі. Результат вашої праці помітять і гідно оцінять. Вдало проходитимуть виставки. Заявляйте про свої уміння.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хотітиметься втекти від метушні. Виконайте найважливіші справи вранці. Звільніть вечір для приємної розмови з друзями. Почитайте улюблену книгу. Насолодіться домашньою атмосферою.

Читайте також