Клопотенко за місяць витрачає приблизно 160 тис грн

Клопотенко за місяць витрачає приблизно 160 тис грн

Шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко розповів, скільки грошей витрачає за місяць. Зізнався, що має водія і асистентку. Загальна сума його витрат становить приблизно 160 тисяч грн. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК".

- Квартиру я орендую, – 20 тис грн. Я собі взяв водія, щоб робити більше роботи, щоб заробляти більше грошей. Водій коштує ще 30 тис грн. У мене ще є помічниця-асистентка, яка робить все для того, щоб я міг більше робити. Це ще 30-40 тис. грн. Треба допомагати батькам, там ще 20 тис. Це 110 тис. А ще треба щось їсти, це тисяч 20. Це 130 тис. Одяг якийсь купувати, ще бензин. Ще квитки, до Львова треба їздити. Це десь 160 тис грн", – пояснив ресторатор.

Додав, що спокійно може прожити на 20 тис грн. 

-  Просто я інвестую. Я беру гроші, віддаю людям, щоб люди заробляли, робили мою роботу. Я за рахунок цього можу більше робити речей і більше потім заробляти, якось так, – розповів шеф-кухар.

Клопотенко також згадав, як жив на 6 тис грн. За його словами, люди неправильно сприймають інформацію про його витрати.

-  Я раніше, до 28 років, жив з батьками. Заробляв 6 тис грн, і мені було норм. Їздив на "Жигулях". Якщо чесно, у мене нічого не змінилося, – зізнався.

Зазначимо, що дохід зірок шоу-бізнесу значно зменшився з початку повномасштабного вторгнення РФ. Більшість артистів живуть за рахунок "фінансової подушки", яку створювали до війни.

Читайте також