Кінець безсоння? За допомогою цієї техніки можна заснути лише за хвилину

Кінець безсоння? За допомогою цієї техніки можна заснути лише за хвилину

Безсоння завдає чимало клопоту і сильно вимотує. Багато хто вважає овець і вдаються до інших способів заснути, але часто нічого не допомагає. Як же бути?

Користувач WeChat розповідає про одну техніку та запевняє: з її допомогою можна заснути лише за одну хвилину! Крім того, вона зменшує тривожність, і її ефективність навіть вища, ніж у заспокійливих ліків.

Ви все ще подумки вважаєте овець, коли не можете заснути? Одна вівця, дві вівці, три, чотири… сто овець, двісті… Так може продовжуватися до нескінченності, а сон все не приходить, у деяких людей навіть ще більше енергії стає від такого рахунку. Іноді безсоння все ж таки відступає, але, коли вона триває досить тривалий час, це сильно вимотує. Що ж робити у такому разі? Як швидко заснути? Сьогодні ми дізнаємося про ефективний спосіб, який допоможе заснути за одну хвилину!

Цей спосіб був розроблений американським доктором медицини з Арізони Ендрю Вейлом і є дихальною технікою 4-7-8. Вважається, що це природне заспокійливе для нервової системи, яке допомагає заснути протягом 60 секунд без прийому лікарських препаратів. Крім того, цей спосіб зменшує тривожність та корисний для психічного здоров'я.

Робіть по чотири такі підходи двічі на день щодня. Через місяць можна збільшити їхню кількість до восьми. Спочатку труднощі можуть виникнути із затримкою дихання, але з часом ви зможете робити це з легкістю. Цю техніку також можна використовувати, якщо ви відчуваєте роздратування, щоб контролювати гнів. Після чотирьох-шести тижнів тренувань ви напевно відчуєте фізіологічні зміни, такі як зниження кров'яного тиску та серцевого ритму, а також покращення травної функції. Зазначається, що ефективність цього способу навіть вища, ніж у заспокійливих препаратів.

Принцип дихальної техніки у тому, щоб наповнити легкі великою кількістю кисню. Підвищення рівня кисню в організмі дозволяє регулювати роботу парасимпатичної нервової системи. У сучасному ритмі життя ми постійно перебуваємо у напрузі. У разі надмірної стимуляції відбуваються розлади нервової системи, що зумовлює порушенням сну. Техніка 4-7-8 благотворно впливає на функціонування парасимпатичної нервової системи людини: тривожні думки відступають і організм занурюється в сон.

Безсоння – справді дуже неприємна штука. Щоб убезпечити себе від неї, важливо розумно розподіляти час роботи та відпочинку, не втомлюватись протягом дня та вчасно знімати стрес. Таким чином, коли настане час сну, ви легко зможете заснути.

WeChat , Китай

Читайте також