Фінансовий гороскоп на липень: гроші липнутимуть до ваших кишень, а вдалі пропозиції дозволять розширити власну справу

Фінансовий гороскоп на липень: гроші липнутимуть до ваших кишень, а вдалі пропозиції дозволять розширити власну справу

У липні успішними та заможними себе відчують ті, хто розпочав свій бізнес нещодавно. Перед вами відкриються великі можливості. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього місяця не варто боятися важкої роботи, - говорить астрологиня. - Вам вдаватиметься те, що іншим не під силу. Зумієте вийти на новий рівень у кар'єрі та бізнесі. Скорпіони, Леви, Терези і Водолії цього місяця заживуть, як мільйонери. Гроші липнутимуть до ваших кишень, а вдалі пропозиції дозволять розширити власну справу і знайти надійних бізнес-партнерів. Задумаєтеся над виходом на іноземний ринок. Українська продукція там користуватиметься попитом.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відкриється нове дихання. На роботі запропонують підвищення. Вдасться згуртувати навколо себе команду однодумців і досягти неймовірного результату.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Скористайтеся нагодою добре заробити на початку місяця. Вдалими будуть покупки після 10 липня. Власну справу відкривати краще у середині липня.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вигідних фінансових пропозицій буде небагато, але ви зумієте ними скористатися. Активніше беріться за роботу. Намагайтеся подолати скрутне фінансове становище. З'явиться шанс повернути справи на краще.

Рак (22 червня - 22 липня)

Колишні способи реклами не працюватимуть. Щоб зробити свій бізнес успішним, просувайте його у соцмережах.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам кортітиме стати успішним і втерти носа колишнім знайомим. Щоб чогось досягти, доведеться працювати удвічі більше. Не надійтеся, що все вдасться саме по собі. За кожною перемогою – місяці та роки наполегливої праці.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Багатьох турбуватиме питання, що робити далі. Не бійтеся змін. Підказки шукайте у книгах та на тренінгах з підвищення кваліфікації.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ваші справи підуть вгору, коли почнете прислухатися до інтересів інших людей. Не варто починати новий бізнес з старими партнерами. Така співпраця принесе невдачі. Шукайте нових людей.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

У вас відкриється друге дихання. Вдасться розбагатіти і придбати власне житло. Не варто змінювати роботу. Краще знайдіть додаткові заробітки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Навчіться слухати інших, тоді й самі будете почутими. Дійте, як підказує розум і совість. Збільшити кількість доходів вдасться на початку місяця.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ваш успіх залежатиме від того, яких людей запросите у своє оточення. Вигідно інвестуйте гроші, щоб вже з осені вони працювали на вас. Купувати авто краще у середині місяця, орендувати новий офіс чи житло – на початку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не бійтеся власних бажань. Навчайтеся і набувайте нового досвіду. Вдасться більше, ніж ви планували. Гроші знайдуть шлях до вашої кишені. Зумійте правильно ними скористатися.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Перша половина місяця змусить замислитися над планами на майбутнє. Вас часто ставитимуть перед вибором. Знайдіть у собі сміливість прийняти рішення і прокласти власний шлях успіху.

Читайте також