Двометрова модель вийшла заміж за чоловіка, який нижчий за неї

Двометрова модель вийшла заміж за чоловіка, який нижчий за неї

26-річна модель Елісане Сильва з бразильського міста Солінополіс, яка носить неофіційний титул найвищої жінки країни, розповіла, що її зріст у 2,03 сантиметра спричинено доброякісною пухлиною гіпофіза, яку вчасно не помітили.

Вже у десять років зріст Елісане перевищував 175 сантиметрів. І вона все продовжувала рости. Однокласники з неї глузували. Дівчинці, яка стала жертвою булінгу, довелося навіть кинути школу.

У 2010 році Сільва зважилася розповісти свою історію бразильському телеканалу в обмін на оплату її медичного обстеження, яке не могла дозволити собі її сім'я. Їй поставили діагноз — гігантизм, від надлишку гормону росту. Після цього вона пройшла курс лікування, завдяки якому болі в кістках, які вона відчувала протягом багатьох років, зменшилися.

Елісане каже, що їй вдалося позбутися комплексів завдяки чоловіку, якого вона полюбила. Свого майбутнього чоловіка Франсінальдо да Сільву Карвальо вона зустріла у 2011 році. Це було взаємне кохання з першого погляду. Франсінальдо ніколи не робив ніяких зауважень щодо зросту коханої та сприймав її такою, як вона є, що було для неї дуже важливо.

У 2015 році вони одружилися. Подружжя має трирічного сина Анджело. Його зріст — 99 сантиметрів, що відповідає нормам для хлопчика його віку.

Зріст 31-річного Елісані — 162 сантиметри, тобто від нижче своєї дружини на 41 сантиметр.

Бразилійка каже, що вони з чоловіком звикли до коментарів людей, коли разом йдуть вулицею.

- Я навчилася любити себе за свій унікальний зріст, тому що немає нікого, хто міг би зрівнятися зі мною … Я знайшла хорошу людину, яку люблю, у мене є чудовий син, прекрасна сім'я, і я вдячна за те, що Бог навчив мене долати перешкоди в житті. Не дозволяйте злісним коментарям людей впливати на ваше життя, бо не їм судити вас по тому, як ви виглядаєте або кого любите — залишайтеся вірними собі, і ви будете жити щасливо, — каже Елісане.

Читайте також