Доведеться постійно робити вибір між потрібним і бажаним – гороскоп на 26 лютого

Доведеться постійно робити вибір між потрібним і бажаним – гороскоп на 26 лютого

26 лютого настає час ділових людей, які знають, чого хочуть. Прислухайтеся до своїх бажань, беріться до справи з натхненням. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Доведеться постійно робити вибір між потрібним і бажаним, - говорить астрологиня. - Задумайтеся, чи готові жертвувати найціннішим - стосунками, сім'єю і власними інтересами? Останні дні зими не сприятимуть досягненню високих результатів. І понеділок не є винятком. Він не годиться для початку чогось нового, чим би воно не було. Швидко наставатиме втома. Порожні балачки відбиратимуть час. Нові ідеї навряд чи будуть життєздатними. Займіться наведенням ладу в поточних справах. Віддавайте борги. Не позичайте людям грошей. По-королівськи заживуть Овни, Діви, Скорпіони та Козороги. Ці чотири знаки зустрінуть весну у розкоші та багатстві.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Що більше ризикуєте, то більше втрачаєте. Неприємності чекають на підприємців, які планували розширювати асортимент і штат. Зачекайте до середини березня.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Переймайте досвід старшого покоління. Діліться одне з одним рецептами успіху. Кулінарними здібностями порадують чоловіки. Їм відмінно вдаватимуться рибна юшка, фарширована щука й печена скумбрія.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не глузуйте з конкурентів, бо будь-якої миті можете опинитися на їхньому місці. До суботи не вкладайте кошти в рекламу бізнесу, бо це буде антипіар.

Рак (22 червня - 22 липня)

Відкладіть придбання гаджетів. Не варто з'ясовувати стосунки і вимагати, щоб усі навколо говорили правду. Сварка з друзями спровокує ворожнечу на пів року.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будьте відважні й наполегливі. Не бійтеся йти напролом і змінюватися, як того вимагають обставини. Стежте за тим, що їсте. Організм підказуватиме, чого йому бракує. Куштуйте те, чого хочеться.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Уникайте кредитів. Повернення боргу стане непідйомним. Здаватиметься, що кохані використовують вас. Відкладіть візити до косметологів і перукарів. Їхньою роботою зараз не будете задоволені.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Стосунки з коханими зайшли в глухий кут. Дайте милим трохи часу, аби визнали власні помилки. Це чудовий час, аби лікувати безсоння. Придбайте зручний матрац. Забудете про біль у попереку.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Шукатимете похвали від знайомих і друзів, а нарветеся на критику. Це не привід влаштовувати скандал. Візьміть до уваги їхні поради і тільки виграєте від цього.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Натхнення повернеться у ваше життя. Женіть від себе ностальгію за минулим. Робіть висновки і вчіться на помилках.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Забуватимете про свої схованки, вважатимете втраченими гроші, документи й коштовності. Зробіть перестановку у квартирі і все одразу знайдеться.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви популярні й цілеспрямовані. Інші довірятимуть вашій думці і проситимуть порад. Невелика удача дозволить солідно покращити фінансові справи. Напруження в домі спаде. Обніміть коханих.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Остерігайтеся нав'язливих співбесідників. Деякі номери в телефоні давно слід заблокувати. Вдасться зрушити справи на краще. Доки інші відпочиватимуть, вам треба попрацювати. Це дні, що весь рік годують.

Читайте також