Доба напередодні місячного затемнення. Шукайте привід для позитивного настрою – гороскоп на 17 вересня

Доба напередодні місячного затемнення. Шукайте привід для позитивного настрою – гороскоп на 17 вересня

17 вересня чим більше встигнете вранці, тим краще підуть справи у другій половині дня. Щаститиме у дрібницях. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Доба напередодні місячного затемнення, - говорить астрологиня. - Незабаром повня. Несприятливий для більшості справ день. Не бажано виявляти ініціатив. Вони здебільшого матимуть руйнівні наслідки. Заповнюйте день звичайними справами. Шукайте привід для позитивного настрою. Більше спілкуйтеся з приємними людьми. Чергуйте розумову працю з фізичною. Несприятливий час для пошуку своєї пари. Цього дня краще розривати небажані стосунки, ніж ініціювати нові. Не сперечайтеся з представниками старшого покоління. Пробачайте шкоду малечі. Подбайте про спокій і затишок у домі. Повикидайте мотлох. Наведіть лад у своїх речах. Не засиджуйтеся допізна за роботою. Може турбувати безсоння. Найщасливішими цього дня будуть Леви, Діви і Скорпіони. Почуватиметеся на сьомому небі від щастя.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдалим буде усиновлення. Прихистіть нерідну дитину і вона змінить ваше життя на краще. Особливі здібності у собі відкриють ті, хто наважиться зайнятися новим видом діяльності. Здивуєтеся, як багато ви вже вмієте і можете.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Складніше вестиметься зранку. На ваші плечі ляже частина сімейних обов'язків. Увечері перешкоди відступлять. Почуватиметеся щасливчиками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Марно шукати нову роботу. Утримайтеся від придбання техніки для дому. Зарано знайомити коханих із батьками. Їм важко буде прийняти ваш вибір.

Рак (22 червня – 22 липня)

Підставити можуть ті, на кого раніше могли покластися. Не довіряйте свої плани нікому. Дає збої серцево-судинна система. Зверніться до кардіолога. Не варто лікувати зуби та записуватися до косметолога.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Організовуйте зустрічі. Ведіть перемовини. Намагайтеся раціонально використати кожну хвилину. Не втрачайте шансу значно просунути свої справи. Відпочити й розслабитися можна буде від середи.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Добре вестиметься тим, хто встиг заявити про себе. Тепер ваш імідж працює на вас. Похід по крамницях краще відкласти. Частіше траплятимуться браковані речі.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вдалим цей день буде для працьовитих і завзятих. Не соромтеся заявляти про себе. Спілкуйтеся з однодумцями. Випробуйте свої сили у конкретних справах.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Змінювати імідж не час. Спроба виявиться невдалою. Стережіться тих, хто багато обіцяє. Складно буде зрозуміти справжні мотиви поведінки знайомих та сусідів. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Змінюйте свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу. Результат приємно здивує. Зав'яжіть зі справами, які тягнуть на дно. Треба діяти сміливо. Розкривайте таланти і здібності.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Попрощайтеся з товаришами, які заздрять. Вони багато чого радитимуть, аби тільки нашкодити. Відкладіть купівлю авто. Порозумітися з коханими буде складно. Вони ревнуватимуть вас до роботи.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Утримайтеся від раптових рішень і спокусливих пропозицій. Брати участь в азартних іграх небезпечно. Важко буде вчасно зупинитися. Кохані намагатимуться контролювати в усьому. Це дратуватиме.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто купувати ювелірні вироби, меблі і техніку. Якщо розірвете стосунки, можете надовго залишитися самотніми. Вас знайомитимуть, тягнутимуть на побачення. Але гідної кандидатури годі шукати. Підбирати окуляри краще у вихідні.

Читайте також