Для чого підпалювати лаврове листя у кімнаті

Для чого підпалювати лаврове листя у кімнаті

Лавровий лист господині використовують не лише, як приправу. Для нього знайшли застосування у побуті.

Gazeta.ua розповість, чим особливе тліле лаврове листя.

Кмітливі жінки за його допомогою очищують повітря у кімнатах. Також полегшують перебіг респіраторних захворювань і знімає стрес.

Крім того, запах лаврового листа, що тліє, відлякує комах. Для цього потрібно спалити лаврове листя прямо у будинку чи квартирі.

Що треба зробити

Візьміть сухе лаврове листя. Інакше воно не горітиме. Покладіть листя у зручну ємність, яка від температури не трісне. Підпаліть сірниками або запальничкою та пронесіть ємність по всіх кімнатах. Запах паленого лаврового листя усуває запах від риби або від котячого лотка. Після цієї процедури кімнати набудуть свіжості на довгий час.

У тліючого лавра є властивість заспокійливо діяти на людину. Знижує стрес, розслаблює після важкого робочого дня. Якщо у людини напад задухи, то варто підпалити лаврове листя. Тоді стан людини полегшиться. За нестачі кисню насичення ним покращиться стан.

Китайці вважають, що запах тліючого лавра сприяє залученню у будинок виключно позитивних і гарних звісток. Також езотерики вважають, що на цей запах у будинок прийде багатство, а аура домочадців очиститься від усього негативного, з життя підуть складнощі.

До речі, лавровий лист має антисептичну, протигрибкову та удобрювальну дію і також відлякує шкідників.

Лавровий лист, багатий ефірними оліями, фітонцидами, мікроелементами і вітамінами, сприятливо впливає на ріст і розвиток домашніх рослин. Покладіть кілька свіжих листків лавра в горщики з рослинами або на піддон з водою. Це допоможе відлякати шкідників, а також надати приємного запаху кімнаті.

Читайте також