Чому Тарантіно з дитинства заприсягнувся не давати матері ні копійки

Чому Тарантіно з дитинства заприсягнувся не давати матері ні копійки

Американський сценарист, успішний режисер Квентін Тарантіно розповів, чому не дає матері грошей, хоч сам він є мультимільйонером

Зі слів 58-річного Квентіна, його матір дуже дратувало те, що в школі він, замість вчитися, писав сценарії. Жінка не вірила, що син колись досягне в цьому успіху.

- Вона мене за це довбала. І, посеред своєї маленької тиради, говорила: "О, і до речі, ця маленька сценаристська робітка? — робила пальцями лапки — "ця маленька сценаристська робітка, ось чим ти займаєшся? Це лайно тебе підведе!", — пригадав Тарантіно.

- Коли вона це мені з сарказмом говорила, я собі подумки казав: "О’кей, леді. Коли я стану успішним сценаристом, ти ніколи не отримаєш ні пенні з мого успіху. Не буде тобі ні будинку. Не буде тобі ні подорожей, ні кадилака Елвіса для мамусі. Ти не отримаєш нічого за те, що таке говорила", — пояснив він.

Власне, своєї обіцянки Тарантіно дотримався не повністю. Він таки допоміг матері, коли та втрапила в халепу з податками. Але ні будинку, ні автомобіля він Конні так і не купив.

- Те, що ви кажете своїм дітям і яким тоном, завжди матиме наслідки, — наголосив Тарантіно.

Читайте також