Чиє життя зміниться на краще – гороскоп на 19 березня

Чиє життя зміниться на краще – гороскоп на 19 березня

19 березня більше часу приділіть собі. Завітайте до перукарні. Нова зачіска личитиме вам. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Протягом вівторка варто закінчувати розпочаті справи, - говорить астрологиня. - Для нових ідей і проєктів краще підійде друга половина тижня. Виправляйте помилки. Позбавляйтеся всього, що гальмує вашу роботу. Відкладіть на добу переїзд на нове місце проживання. Не варто розпочинати ремонт, наймати робітників. Їхня робота вас не задовольнятиме. Можна пройти косметичні процедури. Візит до стоматолога також буде вдалим. Дайте очам відпочинок. Не проводьте багато часу перед моніторами. Щаститиме Тельцям, Дівам, Левам і Скорпіонам. Ці чотири знаки заживуть по-королівськи. Ваше життя зміниться у кращу сторону.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Відчуєте себе щасливчикам. Життя нагадуватиме казку. Тримайтеся далі від любовних інтриг. Стосунки, які зав'яжуться в соцмережах, стануть обтяжливими.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Дійте сміливо і втілюйте у життя свої наполеонівські плани. Не бійтеся змін. Ваше життя заграє новими барвами. Отримаєте усе, чого забажаєте. Не поспішайте витрачати усе зароблене. Виграє той, хто уміє заощаджувати.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не бажано купувати й продавати нерухомість. Вас не задовольнятимуть умови цієї операції. Подбайте про свою зовнішність. До перукаря краще іти вранці, робити манікюр чи корекцію брів - увечері.

Рак (22 червня - 22 липня)

Щаститиме у дрібницях. Живіть у своєму темпі. Ви не встигатимете за змінами у настрої оточуючих. Та у цьому й не буде потреби. Одноденне голодування добре вплине на роботу кишково-шлункової системи. Організм потребуватиме очищення й відновлення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Довіряйте інтуїції. Зумієте вчасно спинитися і не накоїти помилок. Не варто змінювати роботу чи професію. Цінуйте тих, з ким пліч-о-пліч багато років. Кращої пари годі шукати. Це хороший час для пошуку друзів, але не коханої половинки

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Робіть добро і не розраховуйте на вдячність оточуючих. Зірки сприятимуть милосердним. Зустрінете колишнього чи колишню, контакт з якими давно втратили. Розмова плавно переросте у побачення. Воно принесе багато радості і кардинально змінить ваше майбутнє.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Успіх усміхнеться працьовитим і сміливим. Висувайте свою кандидатуру на високу посаду. Звільніть себе від обтяжливих стосунків. На вас чекають цікаві зустрічі з неочікуваним продовженням.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

День буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і націлюйтеся на результат. Цього дня ви почуватиметеся найкраще.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Складно буде зрозуміти справжні мотиви поведінки знайомих та сусідів. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця. Стережіться тих, хто багато обіцяє.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Знайти свою пару вдасться увечері. Сходіть на день народження чи новосілля. Ви вражатимете усіх навколо.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це період цікавих знахідок. Відкриєте у собі нові таланти. Знадобляться додаткові кошти на ремонт авто. Звертайтеся тільки до перевірених майстрів. Частіше відкладайте хатні справи, щоб поспілкуватися з дітьми.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У вівторок після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще. Не проґавте свій шанс. Наплануйте побільше справ.

Читайте також