Четвер принесе вам багатство та допоможе здійснити мрії – гороскоп на 4 квітня

Четвер принесе вам багатство та допоможе здійснити мрії – гороскоп на 4 квітня

4 квітня не поспішайте переривати стосунки. Навряд чи зустрінете когось кращого. Знайомство в соцмережах розчарує. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Протягом четверга таланитиме активним і відповідальним особам, - говорить астрологиня. - Виявляйте наполегливість у справах. Деякі речі доведеться робити двічі. Перемовини йтимуть надто мляво. Зустрічі переноситимуться. Але це не привід відмовлятися від своїх ініціатив. Дослухайтеся до порад досвідчених людей. Не час експериментувати. Пильнуйте за своїми речами. Цього дня їх легко можна загубити чи зіпсувати. Підводитиме пам'ять. Не покладайтеся на неї. Записуйте важливу інформацію. Четвер не сприяє здійсненню романтичних планів. Це день випробування для закоханих. Вируватимуть пристрасті, що можуть призвести до розлучення. Найбільш вразливою буде нервова система. Уникайте стресових ситуацій. Небачений кар'єрний ріст чекає на Тельців, Скорпіонів і Риб. Це принесе вам багатство та допоможе здійснити мрії. Замініть тістечка на сухофрукти, а ковбаси - на печене м'ясо з овочами.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Годі сумувати за колишніми стосунками і роботою. Це все не варте ваших нервів. Зароблятимете вдосталь.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не дозволяйте новим знайомим насадити вам свої погляди і зруйнувати впевненість у чомусь. Прислухайтеся до власного серця, а не чужих порад. Догляду потребують волосся і нігті. До перукарні вирушайте вранці.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не критикуйте колег. Полеміка швидко переросте у бійку. Обираючи техніку для дому, довіртеся порадам консультантів. Вони допоможуть обрати річ, яка працюватиме довго і надійно.

Рак (22 червня - 22 липня)

Годі порпатися у минулому. Плануйте майбутнє. Менше активності виявляйте у соціальних мережах. На вас нападатимуть, а кожну думку намагатимуться розкритикувати.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не опускайте нагоди потеревенити на вулиці. Заведете корисне знайомство. Записуйтеся на тренінги. Пам'ятайте, ніколи не пізно вчитися і починати щось з нуля.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відсутність романтичного настрою заганятиме у сумні спогади. Озирніться навколо. Поруч є люди, які не зводять з вас очей.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Досить порушувати режим харчування та сну. Дієта згубно вплине на шлунок. Збагатіть раціон вітамінами. Майонези у салатах замініть на сметану.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Звільніть простір від зайвого одягу. Придбайте для себе річ, про яку давно мріяли. Вдалою буде купівля аксесуарів. Не варто змінювати зачіску. Намагання наслідувати когось в іміджі виявиться смішним.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Прийміть ситуацію такою, як вона є. Пам'ятайте: усе, що зараз руйнується і ламається – до добра. Попереду набагато кращі часи. Мінімалізм у їжі – теж виявиться корисним. Їжте малими порціями, м'ясо замініть на рибу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Непокоїтимуть справи, які не можете довести до пуття. Даремно хвилюєтеся і не спите вночі. Успіх на вашому боці. Цього тижня не можна заводити тварин. Вони матимуть непростий характер.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

День вимагатиме наполегливості та саможертовності. Першим буде той, хто знає ціну грошам і готовий пожертвувати відпочинком заради своєї мети. Хто довго вагатиметься – прогавить усе.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Рідше дивіться новини. Не дискутуйте на політичні теми. Інакше невралгії не уникнути. Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності.

Читайте також