Акторка та телеведуча Руслана Писанка померла в Німеччині

Акторка та телеведуча Руслана Писанка померла в Німеччині

19 липня українців, як грім, вразила новина про те, що померла телеведуча та акторка Руслана Писанка у віці 56 років.

Виявилося, що під час війни вона виїхала до Німеччини, де в неї діагностували тяжке захворювання. Боротьбу за життя Руся програла і раптово померла у ніч проти 19 липня.

Руслана Писанка. Фото: Facebook

Руслана Писанка. Фото: Facebook

За рік до смерті жінка повернулася на телебачення після тривалої перерви та почала працювати ведучою шоу "Твій день" на 1+1. Колеги Писанки першими дізналися та розповіли про трагічну подію, а також не змогли стриматися в емоціях.

"Цієї ночі не стало Руслани Писанки. Вона мала свою боротьбу, свою війну за життя. Але життя розпорядилося так, що вона померла", - ледве стримуючись поділився Руслан Сенічкін.Руслан Сенічкін, instagram.com/ruslan_senichkin

Руслан Сенічкін, instagram.com/ruslan_senichkin

 

"Вона вела, виявляється, свою війну в Німеччині, куди її погнала росія, далеко від своєї родини. Вона наодинці справлялася зі своєю хворобою, нікому не хотіла про неї говорити. Завжди, коли ми з нею зв'язувалися по телефону, вона завжди з надією на майбутнє, з життєрадісністю спілкувалася. Вона не завершила свою кінороботу, над якою працювала... Вона просто недожила..." ,- не приховуючи сльози, розповіла Людмила Барбір.

Читайте також