Ваш зоряний час настає саме зараз - хто ці знаки-щасливчики – гороскоп на 23 квітня

Ваш зоряний час настає саме зараз - хто ці знаки-щасливчики – гороскоп на 23 квітня

23 квітня уникайте гострих тем під час розмов. Скоротіть виробничі наради до необхідного мінімуму. Бажано утриматися від тривалих поїздок. Відрядження краще спланувати на середу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Вівторок стане днем випробування для закоханих пар, - говорить астрологиня. - Збільшиться кількість розлучень. Кохані дратуватимуться через дрібниці. Не реагуйте на зміни їхнього настрою. Це доба загострення протиріч і конфліктів. Несприятливий для старту нових проєктів час. Більшість розпочатих цієї доби справ виявляться безперспективними. Нехай усе йде у звичному режимі. Не час дбати про кар'єрне зростання. Перехід на нову посаду не виправдає сподівань. Зоряний час настає у житті Овнів, Стрільців та Скорпіонів. Аби відчути себе щасливчиками, прислухайтеся до підказок долі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Навчайтеся і діліться знаннями з іншими. За великими покупками іти не варто. Застрахуйте своє майно. Не поспішайте вкладати кудись заощаджені кошти.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прислухайтеся до думок, які озвучують діти. З їхніх уст у ці дні лунатиме істина. Вас помічатимуть і виділятимуть серед натовпу. Раптом навколо стане багато охочих співпрацювати з вами.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Це день командної роботи. Досить намагатися вирішувати все одноосібно. Долучайтеся до колег. Кохані робитимуть ваше життя яскравішим. Освідчуйтеся у коханні, частіше обіймайте та цілуйте тих, кого любите.

Рак (22 червня - 22 липня)

Злагода у родині - понад усе. Хотітиметься спокою та гармонії. Кохані зроблять усе для того, щоб вдома ви почувалися задоволеними. Не пручайтеся змінам. Будьте готові до оновлення. Рухайтеся у напрямку, який пропонує доля.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не бійтеся мріяти. Складайте плани на літо. Багато помилок буде допущено у документах. Зачекайте із продажем авто та оформленням спадщини. Непокоїтимуть висипання на шкірі. Зверніться до дерматолога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відштовхнете гарних людей від себе, бо помічатимете тільки їхні недоліки. Пам'ятайте про переваги. Не будьте надто критичними. Долучіться до збору коштів на медикаменти, авто та амуніцію для військових. Відпочити допоможе робота біля землі.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Перегляньте свої плани. Подумайте, які з них варто втілювати у життя, а які давно стали неактуальними. Це час перевірки дружби на міцність. Не відмовляйте у допомозі знайомим. Уникайте стосунків з колегами. Службовий роман нашкодить репутації.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Найважливіші зустрічі й поїздки краще планувати на вечір. Під час купівлі квартири чи земельної ділянки пильнуйте за оформленням документів. Нотаріуси допускатимуть помилок. Змінюйте свої гастрономічні звички, щоб зменшити вагу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Тримайте язик за зубами, якщо не хочете потрапити в халепу. Не обговорюйте з колегами своїх керівників. Не шукайте пару серед людей, набагато старших за віком. Це тиждень невиправданих сподівань. Марно довіряєте тим, хто обіцяє золоті гори.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Усе найкраще – попереду. Не зациклюйтеся на тому, що не вдалося. Опинитеся у потрібному місці в потрібний час. Беріться до справ і наполегливо ідіть до мети. Пошкодуєте, якщо відновите стосунки з людьми, яких раніше вирішили уникати. Наступите на ті самі граблі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть ранок та вечір. Розмір заробітку залежатиме від вашої працездатності. Робіть добро і не розраховуйте на вдячність оточення. Зірки сприятимуть милосердним.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Час підбивати підсумки чергового етапу життя. Оцініть свої здобутки за попередні 5 років. Подумайте, що заважає успішно вирватися вперед. Зараз варто замислитися, чого хочете ви, а не чого бажають інші для вас. Прислухайтеся до власного серця.

Читайте також