Будьте наполегливими. Не відступайте перед тиском обставин – гороскоп на 2 травня

Будьте наполегливими. Не відступайте перед тиском обставин – гороскоп на 2 травня

2 травня - сприятливий час для подорожей і переїзду на нове місце проживання. Але не слід змінювати місця роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього дня нічого не даватиметься легко, - говорить астрологиня. - Будьте наполегливими. Не відступайте перед тиском обставин. Гарні результати матимуть завзяті й уперті. Господарюйте економно. Брак коштів компенсуйте кмітливістю. Можна розрахуватися бартером. Уникайте поспішних рішень. Нові ідеї слід обговорити в колі однодумців. Не ігноруйте порад досвідчених людей. Добре йтиме колективна робота. Долучайтеся до спільної праці. Овни, Діви, Стрільці й Риби побачать світло в кінці тунелю. Життя цих знаків перетвориться на казку.

Овен (21 березня - 20 квітня) Допомагайте всім, хто потребує допомоги. Вільний час присвятіть заняттю колективними видами спорту. Уникайте стресових ситуацій. Нервова система потребуватиме підтримки.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не шукайте пригод на свою голову. Помиріться з коханими, не сваріться з людьми, від яких залежить ваше майбутнє. Стережіться травм голови. Нагадають про себе мігрені та безсоння.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Емоції братимуть верх над розумом. Швидше можете нашкодити комусь, аніж допомогти. Заспокойтеся, зберіться, попросіть рідних про допомогу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Важко буде зосередитися на роботі. Легко втрачатимете пильність. Робіть більше пауз під час клопіткої праці. Це вдалий час для наведення ладу в оселі. Зробіть своє помешкання просторим та затишним.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не ризикуйте своїм майном. Не позичайте нікому свої речі. Закупи продуктів на свято зробіть вранці. Тоді вдасться уникнути черг.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не намагайтеся комусь сподобатися чи проходити відбір на якусь посаду. Є ризик провалити співбесіду чи кастинг. Утримайтеся від нової стрижки, не фарбуйте волосся.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На вас сильно впливатимуть батьки і родичі, до думок яких ви прислухаєтеся. Під їхнім тиском можете зробити багато помилок. Приймати важливі рішення краще після Великодня.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Добро повернеться до вас сторицею. Виявляйте милосердя. Це вплине на якість вашого життя і на емоційний стан. Не грайте в азартні ігри. Кишеня може постраждати. У вашому оточенні з'являться нові знайомі. Серед них будуть ті, хто стане надійним другом надовго.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не намагайтеся причарувати людину, яка вам симпатизує. Здобути взаємність буде важко. Може турбувати задишка. Не варто йти на рекорд.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто щось змінювати у фінансовій політиці до наступного тижня. Заощаджуйте. Можливі збої в обміні речовин. Не варто сідати на дієту. Відмовтеся від татуювань та ін'єкцій краси. Це може позначитися на вашій зовнішності.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відчуєте себе щасливчиком. Потрапите у потрібне місце в потрібний час. Зумієте навіть критичну ситуацію використати на власну користь.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Роботи у вас буде багато. Але за неї гарно заплатять. Хотітиметься змін в особистому житті. Представники протилежної статі будуть щедрими на компліменти. Але нові стосунки не виправдають ваших сподівань.

Читайте також