"Пішов на штурм ТЦК, бо народу було стільки, що й не проштовхнутися"

Боєць розвідувального батальйону Олександр до 24 лютого 2022 року працював слюсарем-ремонтником. На другий день з початку повномасштабного вторгнення він пішов до Рівненського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК СП), аби добровільно долучитися до лав Збройних сил.

- Народу було стільки, що й не проштовхнутися. Вистоявши півдня, не домігся результату. По обіді вирішив спробувати ще раз, — розповів Олександр.

Ввечері того ж дня його мобілізували. Олександру було 22 роки.

- До бойової частини чомусь не направили. Певно через мій вік. Так почалася моя служба в Рівненському обласному ТЦК СП. Знадобилося мені вміння керувати автомобілем. Неодноразово з початку повномасштабного вторгнення здійснював рейди до підрозділів, що виконували бойові завдання на лінії вогню. От саме тоді й закралося бажання йти служити до бойової частини. Звісно ж, виконувати завдання в ТЦК СП теж важливо. Адже формувати підрозділи та займатися укомплектуванням наших Збройних сил – робота ще та, я вам скажу, каже Олександр.

Тепер вже 24-річний чоловік став двічі татом й виконує завдання у складі бойового підрозділу – розвідувального батальйону, що виконує завдання на Запоріжжі.

Читайте також