Не проспіть свій зоряний час. Проаналізуйте успіхи і невдачі – гороскоп на 28 березня

Не проспіть свій зоряний час. Проаналізуйте успіхи і невдачі – гороскоп на 28 березня

28 березня займіться справами, які вдаються найкраще. Тоді кінець березня пройде на підйом, а заробітки зростуть. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Годі боятися, час діяти, - говорить астрологиня. - Не накручуйте себе і не надокучайте пересторогами рідним. Ваш контроль дратуватиме їх. Перейматиметеся усім навколо, але забудете про власні справи. Не проспіть свій зоряний час. Проаналізуйте успіхи і невдачі. Відмовтеся від того, що забирає час і гроші. З 25 березня по 8 квітня триває сезон затемнень. Не варто купувати вживані холодильники і пральні машинки. Пам'ятайте: скупий платить двічі. Оберіть дорожчу, але нову річ. Зняти біль у суглобах допоможе народна медицина. Мегауспіх чекає на Овнів і Терезів. Ви матимете усе, чого захочете.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це найкращий час для розвитку та самоосвіти. Колишні продавці і домогосподарки відкриють у собі нові таланти: кулінарія, швейна справа, флористика чи дизайн. Здобувайте вищу освіту, записуйтеся на онлайн курси.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вашим стосункам бракує щирості. Зробіть перший крок. Розкажіть обранцям про свої плани на життя. Вислухайте одне одного. Не дозволяйте родичам псувати ваш настрій. Ігноруйте плітки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не розпочинайте стосунки з людьми, заради яких треба йти на великі жертви. Змарнуєте час. Його краще присвятити собі, бо це тиждень великих можливостей.

Рак (22 червня - 22 липня)

Припиніть догоджати усім. Захищайте власні інтереси та свій простір. Часто закохуватиметеся. Не чекайте взаємності. Нові знайомства закінчяться непорозумінням. Ці зустрічі не носитимуть романтичного характеру.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Завантажте себе справами. Чим більше роботи заплануєте, тим легше цей день мине. Не бажано презентувати результати своєї роботи і гучно заявляти про себе. Вразити когось буде важко

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Уникайте холодного розрахунку під час вибору партнера. Це обернеться особистою драмою. Підвищується чутливість шкіри обличчя. Захистіть її від шкідливого впливу сонця і вітру. Робіть живильні маски.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не забувайте про відпочинок. Годі працювати у режимі 24/7. Увечері відкладіть справи та добре відпочиньте, тоді будете більш продуктивні наступного дня. Не дивуйтеся, якщо у вашому оточенні зникнуть одні люди і з'являться інші. Нові знайомі допоможуть і розрадять.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

З'явиться маса нових можливостей. Довіряйте своїм передчуттям. Це час неймовірних шансів. Почне вдаватися справа, яка раніше зайшла у глухий кут. Не відмовляйтеся від планів через перепони. Доля даватиме їх для того, щоб застерегти і дати час добре все обдумати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не піддавайтеся на вмовляння купити щось вигідно. Знижка не виправдає ваших сподівань. Переплатите, замість того, щоб заощадити. Обговорювати з оточуючими сімейні проблеми не варто. Згодом це можуть використати проти вас.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Більше уваги присвятіть підліткам. Без вашої уваги потраплятимуть у неприємності. Створіть затишок у домі. Оновіть меблі і техніку. Варто купувати автомобілі, але зачекати з пошуком нерухомості. Відмовтеся від дієти. Харчування має бути повноцінним.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Пам'ятайте: у здоровому тілі – здоровий дух. Записуйтеся у басейн чи тренажерну залу. Це час нових можливостей. Пізнайте себе, вірте у власні сили, робіть так, як хочете ви, а не хтось.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Терпіння знадобиться під час виховання дітей. Чим спокійнішими будете ви, тим легше буде приборкати їхні характери. Бережіть печінку. Відмовтеся від жирних страв і алкоголю.

Читайте також