Дехто забагато тринькає: інсайдер розказав про сварки Лопес та Аффлека через гроші

Дехто забагато тринькає: інсайдер розказав про сварки Лопес та Аффлека через гроші

Подейкують, за півтора роки подружнього життя в американської зіркової пари Дженніфер Лопес та Бена Аффлека назріла серйозна проблема.

Подружжя відчуває фінансову скруту, причиною якої буцімто є марнотратство 54-річної співачки та акторки. Про це розповів інсайдер In Touch, пише Ace Showbiz.

Бен і Дженніфер після весілля об'єднали свої грошенята. Подейкують, вийшло $600 мільйонів, але вони швидко тануть Зокрема по гаманцю Аффлека та Лопес сильно вдарив її мультимедіапроєкт "This Is Me... Now: A Love Story", на який начебто пішло 20 мільйонів доларів. Бен переживає, чи не сприйматиме його публіка як "проєкт марнославства".

Також 51-річний Аффлек не планував витрачати на будинок у Беверлі-Хіллз аж 60 мільйонів. Актор сподівався вкластися у 20.

Не покращує фінансову ситуацію й те, що подружжя веде лакшері спосіб життя, подорожує приватними джетами тощо. "Це спустошує їхні банківські рахунки", - повідомило джерело.

Щоби підзаробити, Аффлек і Лопес знялися в рекламі "Dunkin' Donuts" для Super Bowl. А ще Дженніфер погодилася за 5 мільйонів заспівати на відкритті готелю в Дубаї.

"Тиск щодо заробляння грошей посилюється. Це створює напругу в їхніх стосунках", - додав інсайдер.

Читайте також