Дженніфер Еністон хоче допомогти Брітні Спірс

Дженніфер Еністон хоче допомогти Брітні Спірс

Зірка Голлівуду Дженніфер Еністон хоче допомогти співачці Брітні Спірс, оскільки бачить зв'язок між нею і покійним актором Метью Перрі, своїм колегою по серіалу «Друзі».

«Джен сподівається, що зможе взяти Брітні під своє крило, як вона це робила для інших молодих зірок, включаючи Селену Гомес, і дати їй деякі рекомендації — тому вона попросила свого агента організувати зустріч», — повідомило джерело The News.

Інсайдер розповів, що Брітні привернула увагу артистки після того, як співачка опублікувала фото Дженніфер з фільму «Хороша дівчинка» 2002 року і написала: «Знаєш, коли ти дорослішаєш і розумієш, що підстави бувають не тільки в кіно? Вони можуть бути і в реальному житті, і коли вони є в реальному житті, вони можуть бути незаконними!!!»

Інсайдер зазначив, що зірка «Друзів» сприйняла цей пост як знак того, що двері можуть бути відчинені для допомоги, і додав: «Вона дуже хвилюється за Брітні».

Співрозмовник розповів виданню, що Дженніфер була свідком зв'язку між Брітні і Метью, який також боровся із алкогольною залежністю протягом десятиліть.

Інше джерело зазначило, що після того, «через що вона пройшла з Метью, Дженніфер відчуває себе зобов'язаною спробувати зробити щось для Брітні».

«Вона хоче, щоб Брітні знала, що вона не самотня», — додав інсайдер.

Читайте також