Мадонна виступила перед 1,6 млн глядачів у Ріо

Мадонна виступила перед 1,6 млн глядачів у Ріо

Зірка світового рівня Мадонна вперше у своїй кар'єрі виступила перед 1,6 млн людей на пляжі Копакабана в Ріо-де-Жанейро. Таким чином співачка завершила свій світовий тур The Celebration, що стартував у жовтні 2023 року.

За даними міської мерії, шоу зібрало майже 1,6 млн глядачів і стало найбільш відвідуваним за всю кар'єру співачки. До цього найбільш масовим шоу Мадонни був концерт у Парижі в 1987 році, на якому були присутні 130 тисяч глядачів.

У Ріо готувалися до виступу поп-діви кілька днів. Як повідомляють світові агентства, ще у квітні мерія міста підготувала звіт, згідно з яким концерт Мадонни мав принести місцевій економіці майже 57 млн доларів.

За даними готельної асоціації міста, завантаження готелів мало становити 98%.

Незважаючи на пекуче сонце, фанати артистки годинами чекали її виходу на сцену, щоб зайняти кращі місця. Піщаний пляж Копакабана перетворився на величезний танцпол. Хтось спостерігав за шоу зі своїх човнів, а хтось із вікон своїх квартир з видом на океан.

Хоча концерт проходив у другій половині дня, температура повітря все одно досягала значних 27 градусів, через що пожежникам навіть доводилося поливати натовп водою. Загалом було гаряче!

Співачка виконала свої головні хіти Like a Prayer, Vogue, Frozen та інші, а також змінила кілька костюмів — одним із образів, що запам'ятовуються, стало чорне вбрання в поєднанні з яскраво-зеленою балаклавою.

Читайте також