Будьте легкими на підйом. Останній місяць весни декого може озолотити – гороскоп на 9 травня

Будьте легкими на підйом. Останній місяць весни декого може озолотити – гороскоп на 9 травня

9 травня добре йтимуть колективні справи. Гарний час для початку навчання. Знайдіть собі цікаві курси. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Продуктивність роботи цього дня цілком залежатиме від уміння спілкуватися, - говорить астрологиня. - Не мовчіть, якщо маєте потребу в чомусь. Звертайтеся до людей. Просіть поради чи допомоги. Та й самі будьте готові відгукнутися на прохання ближнього. Підвищуйте кваліфікацію. Вивчайте мови. Вдалою вийде подорож. Будьте легкими на підйом. Останній місяць весни озолотить Тельців, Скорпіонів і Риб. Відчуєте себе впливовими і багатими. Купуйте техніку й спортивне знаряддя. А придбання нового одягу відкладіть до вихідних. Не час дбати про кар'єрне зростання. На новому місці роботи не складуться стосунки з колегами. Менше часу проводьте в людних місцях. Вірусні інфекції активніше розповсюджуватимуться. Більше ходіть пішки.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Більшість важливих справ плануйте на першу половину дня. Особливо якщо йдеться про фінансові питання. Приділіть більше часу своїй оселі. Куплена побутова техніка служитиме довго і надійно.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гарний день для навчання. Запишіться на курси, про які давно мріяли. Усе встигатиме той, хто нікуди не поспішатиме. Намагайтеся дослухатися до своєї інтуїції. Вона не підведе.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Утримайтеся від ухвалення важливих рішень. Не варто починати нового курсу лікування. Але можна займатися вправами, спрямованими на зниження ваги.

Рак (22 червня - 22 липня)

Більше рухайтеся. Гарний день для початку спортивних занять. Не ігноруйте правил безпеки під час роботи з механізмами й на тренуванні. Бережіть голову від травм. Протипоказані операції на обличчі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не бажано залишатися на самоті. Проводьте час із приємними для вас людьми. Не викладайте свого резюме в мережі. Воно залишиться поза увагою. Не експериментуйте з дієтами. Краще займіться спортом.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Швидко наставатиме втома. Не варто планувати щільного графіку зайнятості. Проведіть день у повсякденних клопотах. Не поспішайте довіряти балакунам. Дайте собі час на обмірковування нових пропозицій. Поспішні рішення будуть помилковими.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Упорядкуйте свої справи. Відкладіть поїздки, презентації, кастинги. Не виставляйте на продаж свої речі. Великі покупки краще зробити у вихідні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Розпочніть свій робочий день якомога раніше. Похід до перукарні відкладіть на кілька днів. Експерименти із новою зачіскою виявляться невдалими.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Сміливі фінансові кроки дадуть добрий результат. Призначайте ділові переговори на обід. Перед цим добре почастуйте співрозмовника. Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок та небажаних людей у своєму оточенні.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Відкриєте у собі цілительські здібності та уміння передбачати майбутнє. Це особливий час, який допоможе розібратися у своїх бажаннях. Не час здійснювати великі покупки. Куплені автомобілі потребуватимуть ремонту.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Переслідуватимуть неприємні передчуття. Женіть їх геть. Не довіряйте новим знайомим. Важливі зустрічі і перемовини заплануйте на кінець тижня. Використовуйте сонцезахисний крем.

Риби (21 лютого - 20 березня)

День активних та ініціативних людей. На місці не сидітиметься. Старі перевірені способи роботи перестануть задовольняти. Хотітиметься чогось оригінального. Фантазуйте, експериментуйте, пробуйте щось нове.

Читайте також