Зірки на вашому боці: ці три знаки забудуть про проблеми надовго – гороскоп на 21 червня

Зірки на вашому боці: ці три знаки забудуть про проблеми надовго – гороскоп на 21 червня

21 червня - переддень повні. Загострюються усі проблеми й конфлікти. Виникатимуть непорозуміння під час спілкування. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Не з'ясовуйте стосунків, - говорить астрологиня. - Будь-які перемовини мають бути короткими. Оминайте гострі теми під час розмов. Бракуватиме терпіння. Людям важко буде чекати й займатися копіткою працею. Краще братися до роботи, яка не потребує багато часу. Не слід розпочинати ремонту і наймати працівників. Їхня робота вас не задовольнить. Не позичайте гроші. Повернути їх вчасно буде складно. Таланитиме людям у дорозі. Можна відправлятися в невеликі подорожі. Але пильнуйте за гаманцем. Крадіжки траплятимуться частіше. Слабким місцем в організмі буде печінка. Залишайтеся тверезими. Споживайте менше жирної їжі. Козороги, Овни і Стрільці забудуть про проблеми надовго. Зірки на вашому боці. Фінансові справи підуть вгору. Гроші знайдуть шлях до вашого гаманця.

Овен (21 березня - 20 квітня) Навколо крутитиметься багато люди. Серед них буде і майбутня кохана половинка. Зумійте розгледіти її. Не намагайтеся скинути зайві кілограми завдяки суворій дієті. Збагатіть раціон вітамінами.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Раптом помітите, як подорослішали діти. Їхні слова і вчинки заставлять багато над чим задуматися. Не варто з сумом дивитися у минуле. Подивіться улюблений серіал і помрійте про майбутнє.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Менше говоріть, більше працюйте цього дня. Усе сказане може бути використане проти вас. Не дозволяйте стороннім людям втручатися у ваші особисті справи. Заздрість і невдоволеність власним життям буде штовхати людей на негідні вчинки.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не час шукати нового знайомства. Справити позитивне враження буде непросто. Не поспішайте погоджуватися на керівні посади. Щось піде не так.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдалий день для занять мистецтвом. Слухайте музику, малюйте, спостерігайте за природою.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкладіть операції з нерухомістю. Кращі пропозиції з'являться пізніше. Зростає ризик травмування. Дотримуйтеся правил безпеки.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Дратуватиме усе навколо. Приймайте ароматичні ванни, займайтеся йогою і дихальною гімнастикою. Це вдалий період, аби позбавитися зайвої ваги. Якщо хочете займатися бігом, купіть зручне взуття. Через зміну погоди поновляться ревматичні болі у суглобах.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Витрачайте більше грошей на себе. Купуйте нові одяг і техніку, займіться саморозвитком. Варто починати вивчати іноземні мови, програмування та ораторське мистецтво.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ігноруйте претензії від коханих, батьків і колег. Критика ще більше заганятиме у депресію. Спробуйте абстрагуватися. Робіть те, що умієте. Справи вдаватимуться і це надихатиме.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Бажання змінити усе навколо спонукає вас працювати удвічі краще. Вам довірятимуть. Зможете згуртувати навколо себе колектив однодумців. Увечері жадатимете романтики і свіжих почуттів. Любовні поривання надихатимуть на нові звершення.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Найкращі рішення приймете у п'ятницю. Все піде, як по маслу, якщо діятимете мудро. Не поспішайте погоджуватися на спокусливі пропозиції. Не давайте завдаток за авто чи нерухомість. Добре обдумуйте кожен свій крок.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зачекайте із пошуком пари. Навколо будуть хитрі люди, які бажають розбагатіти за ваш рахунок. Кортітиме зайнятися ландшафтним дизайном. Не садіть у своєму дворі туї та сосни. Краще віддайте перевагу плодовим деревам.

Читайте також