За підтримку бійців маленькій волонтерці подарували ноутбук

За підтримку бійців маленькій волонтерці подарували ноутбук

Наймолодшій волонтерці України Іринці Васильєвій під силу те, що вдається далеко не кожному дорослому. Про дівчинку вже давно знають не тільки в Україні а й за її межами. У свої вісім років вона власною працею змогла заробити на сім автомобілів, тепловізори та купу приладдя. Усе це вона передала на потреби ЗСУ.

Після того, як війна забрала в неї тата, Іринка вирішила, що обов'язково повинна продовжити його справу - теж стати на захист нашої країни. Вона ще надто маленька, аби брати до рук зброю, але, як виявилося, достатньо доросла, аби допомагати тим, хто вже воює за нашу незалежність. Іринка змогла заробити гроші на купівлю автомобілів, тепловізорів та іншого приладдя, яке необхідне бійцям на лінії зіткнення.

Кошти на це вона заробляє власноруч, виготовляючи віночки.

Нещодавно Іринка стала героїнею нового зворушливого проєкту "Дякую тобі" на телеканалі ITV медіа груп. У випуску вона розповіла про своє волонтерство, чому вона цим займається та хто підтримує її у такій нелегкій справі. Цей ефір побачили представники благодійної фундації "Мрія", яка підтримує родини полонених та загиблих за нашу свободу і незалежність українців. Наполегливість та патріотизм дівчинки їх неабияк вразили, тож вирішили віддячити їй за усю пророблену роботу та подарувати позитивні емоції. Адже попри те, що Іринка займається по-справжньому дорослими справами, вона - все ще маленька дівчинка, яка заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство.

- Ми вирішили подарувати їй сучасний ноутбук з повністю всією комплектацією, за що ми дякуємо нашим партнерам. Оскільки війна краде дитинство у наших діток, ми, дорослі, маємо зробити максимально все залежне від нас, аби діти не відчували настільки цю війну. Тобто скрасити їхнє дитинство, подарувати посмішку, подарувати мрію, - зазначила представниця благодійної фундації «Мрія» Алла Сірук.

Як тільки Іринці вручили ноутбук - вона одразу взялася його тестувати. Каже: давно хотіла собі власний комп’ютер. А от решту подарунків вирішила роздивитися вже вдома.

Читайте також