Як правильно заряджати смартфон без шкоди для батареї

Як правильно заряджати смартфон без шкоди для батареї

Важко прожити день не тримавши смартфон в руці: за допомогою пристрою ми спілкуємся, оплачуємо покупки, читаємо книги, вчимося, переглядаємо відео та серіали. І дуже розчаровує той факт, що смартфон “сідає” в найбільш неприємний момент. Ми поділимось правилами для правильного користування зарядним пристроєм.

Заряджати смартфон вночі. Після зарядки вночі псується акумулятор. Це пов’язано з тим, що як тільки батарея заряджається повністю процес зарядки зупиняється. Потім батарея втрачає відсоток батареї, та цикл зарядки розпочинається знову. Заряджайте смартфон вночі тільки за необхідністю.

Заряджати телефон під час поїздки в авто. Заряджайте смартфон в машині лише за необхідністю. будьте обережні, та не підключайте смартфон до зарядки в момент заведення авто. Скачок напруги може вбити ваш смартфон.

Не використовуйте зарядні пристрої сумнівної якості. Зарядки від невідомих виробників можуть нанести шкоду вашому гаджету. Також бажано не користуватись смартфоном під час зарядки, особливо «важкими» програмами.

Читайте також