Як парад планет 24 червня вплине на долю різних знаків Зодіаку

Як парад планет 24 червня вплине на долю різних знаків Зодіаку

У ніч проти 24 червня земляни зможуть спостерігати парад планет. Це рідкісне астрологічне явище, під час якого всі планети Сонячної системи вишиковуються в один ряд.

Востаннє парад був у 1982 році, потім у 2020, а наступний буде лише у 2040 році. Астрологи розповіли, як парад планет вплине на різні знаки Зодіаку.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Овнів очікує успіх у всіх починаннях. На початку липня ці представники знаку зможуть покращити своє фінансове становище, а також піднятися вгору кар'єрними сходами.

Починаючи з вересня і до кінця 2022 року, Овни будуть на хвилі успіху, однак їм доведеться багато працювати. Також для Овнів буде актуальним питання фінансів. Не виключено, що вам дістанеться спадщина, або ви виграєте в лотерею. Сконцентруйтеся на інвестиціях у свій проєкт, укладання угод та пошуку нових рішень.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Тельців чекає успіх у різноманітних комунікаціях: особистих, дружніх, любовних і ділових відносинах. З кінця червня настає сприятливий період для нових знайомств, а також зміни партнера. Наприкінці року Тельці зможуть зустріти своє велике справжнє кохання.

Також ви зрозумієте, в якому напрямку хочете рухатися у професійній сфері. У кар'єрі та бізнес-процесах Тельцям вдасться закласти базу, яка працюватиме на них протягом тривалого часу.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Для Близнюків настане сприятливий період для самореалізації, духовного зростання, покращення фізичного та ментального здоров'я. Проводьте більше часу із сім'єю, щоб зміцнити ваші родинні зв'язки.

З кінця червня і до кінця жовтня ви зможете покращити своє матеріальне становище, якщо не вплутаєтеся в авантюри та не ризикуватимете грошима.

На другу половину року Близнюки можуть планувати розвиток бізнесу, подорожі та початок освітніх програм.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раків очікують зміни в особистому житті, ви зустрінете людину, яка кардинально змінить ваші погляди на світ. Також у цей період Раки можуть закінчити тяжкі стосунки зі своїм партнером.

Приділіть особливу увагу здоров'ю. В середині осені ви можете звернутися за допомогою до близьких, які допоможуть впоратися з тимчасовими складнощами в різних сферах.

Лев (23 липня - 21 серпня)

Вам необхідно приділити увагу роботі, але не братися за нові проєкти. Можливо Леви зіткнуться з труднощами у справах, але це тимчасово. Краще перегляньте свій спосіб життя для покращення здоров'я: змініть раціон та приділіть час для занять спортом.

Також у цей період можуть здійснитися ваші таємні бажання, довгоочікувані подорожі, прориви та досягнення.

На початку серпня можуть відбутися кардинальні зміни на тлі вдалого збігу обставин.

Діва (22 серпня - 23 вересня)

На дів чекають серйозні зміни в особистому та сімейному житті: укладення або розірвання шлюбу, поповнення в сім'ї, нові відносини. Також це буде рік важливих змін у кар'єрі, статусі та сім'ї.

З кінця вересня до початку грудня краще зосередитися на роботі, кар'єрі та планах. З середини липня і до початку листопада Діви покращували своє матеріальне становище. Це можуть бути інвестиції, кредити, спадщина, допомога спонсорів, аліменти.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Терези зможуть зробити прорив у кар'єрі або вдало змінити сферу діяльності. Друга половина року підходить для партнерських та любовних відносин. Можливе поповнення у сім'ї.

У перший тиждень липня Терезів чекають зміни, переоцінка цінностей, отримання прибутку або гарне вкладення грошей. Можливе отримання кредитів та доходу від інвестицій. У середині вересня можуть здійснитися мрії.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скорпіони стануть більш впевненими та набудуть силу волі. Для представників цього знака починається гарний період для знайомств, створення сім'ї, відкриття бізнесу та зміни оточення.

Не виключено, що ваше хобі стане вашою роботою, яка приноситиме дохід. На початку серпня може статися доленосне знайомство або зустріч з однодумцем, яка змінить ваше життя.

Це хороший період для навчання та набуття навичок, для переїзду та численних контактів.

Стрілець (23 листопада - 22 грудня)

Стрільців чекають довгоочікувані зміни у житті. Зокрема, на них чекає успіх у професійній діяльності та відносинах.

На початку серпня на вас чекають несподівані новини, доленосні події, нові проєкти чи контракти. Можливе відкриття власного бізнесу.

З кінця серпня і до кінця року чекайте позитивних змін у сфері відносин та спілкуванні. Збільшиться кількість контактів та переговорів.

Козоріг (23 грудня - 20 січня)

Першого тижня серпня можливі великі фінансові надходження: отримання прибутку, спадщини, доходу від інвестицій. У середині вересня можуть здійснитися мрії, які стосуються сім'ї, будинку та нерухомості.

З початку осені до кінця року можливі покупка нерухомості, переїзд, отримання документів. Восени чекають успіхи у творчості та коханні. Не виключено поповнення у сім'ї.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Водолії можуть змінити місце проживання, почати ремонт або купити нову житлоплощу. У жовтні ви зможете покращити фінансове становище, отримати вигідну пропозицію щодо роботи.

З початку осені й до кінця року у Водоліїв настане період спілкування, комунікацій та нових знайомств з однодумцями.

Можливі поїздки, розширення кругозору, навчання, набуття навичок та викладацька діяльність.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Рибам обіцяють удачу в коханні та відносинах, можливе поповнення в сім'ї.

На початку липня чекайте великих результатів (у тому числі фінансових) від виконаної раніше роботи та докладених зусиль.

На початку серпня чекають прорив та яскраві зміни. З кінця серпня на першому місці у Риб буде сім'я.

Читайте також