"Я народжений, щоб жити, але воювати іду"

Олександр Хижняк приїхав на Рівненщину із містечка Вовчанськ, що на Харківщині. Тут вже два роки проживають і його батьки. Так сталося, що сім'я чоловіка залишилася в Харкові.

Нещодавно Олександр прийшов до РівненськогоТЦК та СП, потім - військово-лікарську комісію. Скарг на стан здоров'я немає.

- Вирішив допомогти Батьківщині! Також треба було продовжувати династію, адже мій дядько військовик - розповідає чоловік.

Олександр чітко знає, що хотів би бачити себе у зенітно-ракетних військах ППО комплексу С-300, адже колись в армії був оператором обслуги такого комплексу. Нині хотів би надолужити свої знання, щоб чітко та вправно вражати ворога.

- Я прийшов сюди, до ТЦК СП, добровільно. Я - доброволець. Це - моє рішення. Нехай трішки запізніле, але ж. Я народжений жити, а не помирати. Тому і прийшов сюди. Щоб захистити нашу землю та відновити наші території. Щоб не били мою дитину, мою маму. Щоб ніяка почвара не руйнувала наші будинки. І хоч а я спілкуюся російською мовою, жив за чотири кілометри від кордону з Росією, я - українець! Просто за тиждень перебування тут, на Рівненщині, ще не встиг опанувати рідну мову, - ділиться Олександр Хижняк.

Читайте також