«Я намагаюся не показувати свій біль»: Анджеліна Джолі про баталії з Бредом Піттом

«Я намагаюся не показувати свій біль»: Анджеліна Джолі про баталії з Бредом Піттом

Після судової тяганини стосунки між Анджеліною та Бредом настільки зіпсувалися, що їх довелося ізолювати одне від одного на недавньому Венеційському фестивалі, де обоє представляли свої нові фільми.

У 2019 році подружжя розлучилося, але офіційно їхні суперечки досі не вирішені через фінансові проблеми та опіку над дітьми. Анджеліна подала на розлучення ще у 2016-му, звинувативши чоловіка в домашньому насильстві. Пітт заперечував звинувачення дружини, під час слідства йому не висунули жодних звинувачень. Але це стало лише прелюдією до сумної саги.

Усі ці роки Пітт і Джолі обмінюються судовими позовами щодо розділу замку з виноградниками у Франції, де вони зіграли весілля. Але головним каменем спотикання виявились нескінченні суперечки за право опіки над дітьми. Зусилля Анджеліни не пройшли даремно, фактично Пітт позбавлений батьківських прав і обов’язків.

Багато хто жаліє Анджеліну і непокоїться за її здоров’я. Одні не приховують своїх симпатій, інші переконані в її не зовсім адекватній поведінці. За словами одного голлівудського продюсера, «Анджеліна, звичайно, трохи божевільна. І це жахливо, що вона зробила з Піттом, звинувативши його в насильстві щодо дітей».

Водночас усі сходяться в одному: немає і не може бути виправдання тривалому судовому процесу, колишнє подружжя мало давно знайти спосіб вирішення проблем, залишити минуле в минулому і закінчити цю болісну для всіх тяганину.

Численні шанувальники актриси сподіваються, що її тріумфальне повернення в кіно в ролі легендарної оперної діви Марії Каллас нарешті змінить ситуацію на краще. Ефект від появи Анджеліни був набагато сильнішим, тому що з початку непримиренної битви з Піттом вона фактично відмовилася не тільки від життя, а й від роботи в кіно.

У житті актриси було чимало дивних вчинків (кров чоловіка Біллі Боба Торнтона в пробірці, яку вона носила на шиї), чимало травм — зради батька, актора Джона Войта, який кинув їх з матір’ю, рання смерть мами. Анджеліна так і не зуміла пробачити Войта.

На початку 2000-х років їхні складні стосунки вийшли за сімейні рамки, коли Джон Войт публічно заявив, що Анджеліна має «серйозні ментальні проблеми». У відповідь Джолі публічно позбулася прізвища батька і викреслила його зі свого життя. Через багато років вони зуміли налагодити контакт завдяки дітям, яких дуже хотів бачити Войт.

Майже всі діти допомагають матері (а раніше обом батькам) на знімальних майданчиках.

«Коли мені особливо важко, вони приносять мені чашку чаю або просто обіймають. Зазвичай я намагаюся не показувати їм свій біль та страждання, навіть якщо це біль та страждання моєї героїні», — зізналася актриса.

Минулого року Анджеліна відкрила новий бізнес в одному з найдорожчих районів Нью-Йорка. Гроші на продовження позову з колишнім чоловіком необхідно заробляти — і це ще одна причина повернення актриси до кінобізнесу.

Зрозуміло, що вирішення одночасно кількох завдань не залишає їй вільного часу і бажання вести світське життя:

«Можливо, я не маю подруг, але в мене є найближчі мені люди — шестеро моїх дітей. Нас семеро, ми дуже різні, і в цьому наша сила».

Читайте також