Виграла мільйон і викинула лотерейний білет

Виграла мільйон і викинула лотерейний білет

Американка Лія Роуз Фієга придбала у березні виграшний лотерейний білет під час обідньої перерви, але дуже поспішала. Саме тому неуважно його перевірила, тому "віддала, щоб його викинули"

Однак, виявилося, що білет, придбаний усього за $ 30, був виграшним. Він лежав за прилавком магазину протягом 10 днів, поки одного разу син його власника не звернув на нього увагу.

- Я переглядав білети зі сміття та помітив що вона не стерла номер. Я пошкрябав номери і на білеті був $ 1 млн, — розповів він.

Власник Абі Шах одразу зрозумів, хто придбав цей білет, бо Фієга — їх постійний клієнт. Після цього він не спав протягом декількох днів і радився зі своїми родичами з Індії, як буде правильно вчинити. Згодом чоловік вирішив віддати білет власниці та відправив свого сина до неї на роботу.

- Він прийшов до мене в кабінет і сказав: "Мої мама і тато хотіли б вас бачити". Я сказала, що працюю, а він: "Ні, ви мусите прийти". Тож я пішла, і вони розповіли мені. Я не могла повірити. Я плакала, обіймала їх, — поділилася Фієга.

Відомо, що Абі Шах має отримати бонус у розмірі $ 10 тис за те, що продав виграшний білет. Переможниця планує віддати частину грошей родині, а інші кошти відкладе для життя на пенсії.

Читайте також