"Везунчиками" себе відчують Раки, Діви, Стрільці і Скорпіони – гороскоп на 6 травня

6 травня все вдаватиметься з першого разу. Зберігайте послідовність у веденні бізнесу та переговорів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Триває доленосний період, - говорить астрологиня. - Гарно підуть справи, які розпочали ще у квітні. Отримаєте зелене світло. Вдасться уникнути доган. Гарну суму зароблять ті, хто працює в торгівлі. "Везунчиками" себе відчують Раки, Діви, Стрільці і Скорпіони. Будьте опорою для коханих і старших членів родини. Усе йтиме до ваших рук. Купуйте нерухомість та авто.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гроші надходитимуть вчасно. Ви не відчуватимете серйозних фінансових проблем. Не час виставляти у продаж власну нерухомість. У бізнесі оберіть стратегію малих кроків.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Випадково зустрінете старих знайомих. Серед них будуть ті, кого ви раніше кохали. Не ведіться на їхні обіцянки. Це принесе багато клопоту і проблем.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не позичайте гроші. Борг стане для вас справжнім випробуванням. Якщо не вистачає на новий ноутбук чи авто, відкладіть покупку до кращих часів. Позбутися тривожності допоможе візит до психолога.

Рак (22 червня - 22 липня)

Витрати перевищують заробітки. Не бачитимете перспективи. Це пригнічуватиме. Задумайтеся, що заважає рухатися вперед. Дехто наважиться піти на курси дизайну чи програмування. Не спішіть з вибором нової професії.

Лев (23 липня - 23 серпня) Усе йтиме за планом. Зараз заробітки менші, ніж ви очікували. Але попереду період розквіту і нових здобутків.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки доведеться відповісти. Добро вертатиметься до вас сторицею. Безглуздо сперечатися з людьми, які насолоджуються, коли когось критикують та ображають. Промовчіть – і тільки виграєте від цього.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вдасться усе, що робите руками. Результат вас приємно вразить. Готуйте торти та салати за новими рецептами. Стосунки з коханими вийдуть на новий рівень. Залишайтеся відвертими. Важливі рішення приймайте удвох.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки доведеться відповісти. Добро вертатиметься до вас сторицею. Безглуздо сперечатися з людьми, які насолоджуються, коли когось критикують та ображають. Промовчіть і чим скоріше змініть співрозмовника.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Важко буде підняти себе з дивану. Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Нові наставники підкажуть, чим займатися, аби стати багатим та успішним. Це найкращий день для початку нового курсу навчання. Вдалими будуть знайомства у соцмережах.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Беріть на себе більше обов'язків. Цього дня ви здатні гори звернути. Вдаватимуться будь-які справи. Заробітки зростають, але не поспішайте їх витрачати. Заощадження допоможуть вам незабаром покращити житлові умови.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Справи підуть угору. Гордість викликатимуть діти. Порадійте за їхні успіхи у школі чи новому колективі. Тіштеся досягненням коханих.

Читайте також