Вдала із себе хвору, щоб змусити друзів зібрати гроші на весілля

Вдала із себе хвору, щоб змусити друзів зібрати гроші на весілля

Мешканку британського міста Ліверпуль Тоні Стенд судитимуть за шахрайство. 29?річна жінка вдала, що у неї рак останньої стадії, щоб змусити своїх друзів зібрати для неї гроші на весілля.

Тоні своїм друзям та знайомим розповіла, що у неї відмовляють внутрішні органи і що лікарі нібито сказали, що їй залишилося жити всього два місяці. Для більшого ефекту Тоні навіть поголила голову, щоб створити ілюзію, що вона проходить курс хіміотерапії. Вона виявила бажання бачити на своєму весіллі вмираючого 57?річного батька Дерека, у якого і справді була онкологія.

— Тоні сказала, що хоче, щоб батько повів її до вівтаря перш ніж один з них помре. Всі згуртувалися. У нас було небагато грошей, але ми хотіли зробити Тоні подарунок і віддали все, що мали, — розповіли подруги аферистки.

Зворушені друзі Стенд оголосили збір коштів на її користь на сайті GoFundMe, куди і самі переказали пожертвування. В цілому вдалося зібрати 8500 фунтів стерлінгів (понад 11 тисяч доларів). В оголошенні говорилося, що це гроші на «весілля її мрії», яку Тоні і її 52?річний наречений Джеймс заслуговують.

Дерек до весілля дочки не дожив. Однак на церемонії був включений відеозапис, в якому він побажав їй і її майбутньому чоловікові щастя. Гості плакали. Однак сама наречена була в гарному настрої. Під час і після трансляції відеозапису вона сміялася і жартувала.

Однак після весілля і проведеного у Туреччині медового місяця друзі запідозрили недобре. Тим більше, що Тоні почала знову скаржитись друзям, мовляв, тепер вона хвора на коронавірус. Подруги засумнівались у її правдивості і попросили «смертельно хвору» пояснити, що насправді у неї зі здоров’ям. В результаті жінці довелося зізнатися в обмані. Тепер безробітній британці загрожує реальний тюремний термін.

— Вона могла б отримати премію «Оскар “. Її акторська гра була така гарна. Вона всіх нас обдурила, — заявила подруга Тоні Шеріл Астон, яка пожертвувала 525 фунтів стерлінгів. Приятелі Стендон, які щиро їй співчували і переживали, вважають її поведінку ганебною. Шеріл каже, що, якщо за рішенням суду їм повернуть гроші, вона передасть їх у фонд з боротьби з раком — тим, кому справді потрібна допомога.

Читайте також