В мережу

В мережу "злили", скільки заробляють артисти за один виступ

У мережі опублікували інформацію про гонорари зірок українського шоу-бізнесу за один виступ. За 45 хв артисти отримуються від восьми до 50 тисяч доларів. Ролик опублікувала блогерка Уляна Шуба в TikTok.

Судячи з відео, гонорар народної артистки України Ірини Білик складає 300 тис. грн. Реперка Alyona Alyona просить за свій виступ $8 тис.

Співачка Настя Каменських відвідає ваше свято за 500 тис. грн. Джамала готова співати 45 хв за $10 тис. Сергій Бабкін і Pianoboy беруть за виступ $10 тис, а Олександр Пономарьов - $12 тис.

Співак Артем Пивоваров виступає за $15 тис. Гурт "Антитіла" також просить $15 тис. Надя Дорофєєва отримує гонорар у $20 тис.

А Оля Полякова готова розважити вас на святі за $25 тис. Monatik виступає за $35 тис. І найбільше отримує Макс Барський. Він може заспівати на корпоративі за $50 тис.

Зазначається, що такі ціни були до війни. Чи актуальний прайс зараз - невідомо. Однак українці активно обговорюють це в мережі.

"Учитель мого сина з англійської мови за 45 хв бере 250 грн! Ось на кого я збираю", "Взагалі не розумію, чому співаки так високо цінуються, а професії, які дійсно потрібні для життя - ні", "За ці гроші краще квартиру купити", "На ці гроші можна нормально відпочити десь", "Я їх навіть безкоштовно не слухаю", "Це хто такі? Вони далеко скільки не коштують", "Вони що в Америці живуть?", "Іво Бобула замовляти треба", "За такі гроші я і сама заспіваю", "Якої високої думки вони про себе", - писали в коментарях.

Читайте також