П`ятниця 13-го: які знаки відчують себе улюбленцями долі

П`ятниця 13-го: які знаки відчують себе улюбленцями долі

13 жовтня – доба напередодні сонячного затемнення. Більше пийте й менше їжте протягом дня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Підвищується внутрішня тривожність, - говорить астрологиня. – Активізуються страхи. У п'ятницю 13-го люди будуть особливо схильні вірити в прикмети та дослухатися до застережень. Проте цей день мало чим відрізнятиметься від попередніх. Бракуватиме сил та енергії для великих звершень. Тож займіться щоденними справами. По можливості раніше закінчуйте роботу й частіше робіть перерви на відпочинок. Не бажано переїжджати на нове місце проживання і змінювати місце роботи. Освідчення у коханні, пропозицію руки й серця теж краще відтермінувати принаймні на 2 тижні. Подбайте про здоровий повноцінний сон. Улюбленцями долі себе відчують Тельці, Леви, Скорпіони і Водолії. Вам цього дня щаститиме у всьому.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Засмучуватиме відсутність достатньої кількості грошей. З головою поринете у роботу, але на заробітках це навряд чи позначиться. Перетерпіть та утримайтеся від кредитів.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зациклитеся на власних справах і тільки виграєте з цього. Користуватиметеся популярністю у представників протилежної статі. Не давайте обіцянок двом партнерам одночасно. Обирайте серцем.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відчуватимете, що збилися зі шляху та зайшли у глухий кут. Такі відчуття переслідуватимуть багатьох напередодні затемнення. Та незабаром ситуація зміниться. Отримаєте пораду та допомогу. Відчуєте, що є небайдужі, на яких можна покластися.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не слід доводити комусь свої переконання. Ви часто помилятиметеся і через це зазнаєте втрат. Після обіду ситуація покращиться. Не бійтеся мріяти. Ваші бажання будуть почуті.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хотітиметься романтичних пригод, але замість цього знайдете безліч проблем. Нове знайомство розчарує. Не варто брати шлюб чи розпочинати роман з людиною, яка старша та багатша за вас. Постійно переслідуватиме відчуття, що ви не рівня одне одному.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Все повертатиметься бумерангом. За свої вчинки та обіцянки доведеться відповісти. Сперечатися зараз безглуздо. Змиріться та аналізуйте.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Насторожено ставитиметеся до всього нового. Проблеми з'являтимуться там, де не чекали. Знаходячись під впливом партнера, не забувайте і про власні інтереси.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На вас перекладуть відповідальність за вчинки інших людей. Не спішіть виправдовуватися і вибачатися. У душі боротимуться сумніви. Якщо щось не дає вам спокою, спитайте про це відверто. Поруч знайдуться ті, хто допоможе розставити крапки над "і".

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви реагуватимете на зміну погодних умов. Слідкуйте за коливаннями артеріального тиску. Дозуйте фізичні навантаження. Надійдуть перспективні фінансові пропозиції. Розгляньте їх. Перш ніж погоджуватися, порадьтеся з тими, кому довіряєте.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Поведінка коханих може боляче вразити вас. Не поспішайте звинувачувати їх у зраді. Побудьте на самоті. Скоро стосунки налагодяться. Не намагайтеся повчати власних дітей. Вони будь-яке зауваження сприйматимуть як образу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Дотримуйтеся слова, яке дали другу чи коханій людині. Не відкладайте зустрічі з ними. Скорегуйте графік своєї роботи так, аби не спізнитися на побачення.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Довіряйте лише собі. Це час інтелектуального зростання. Навчайтеся, обмінюйтеся досвідом, допомагайте іншим стати мудрішими. З вас вийдуть хороші наставники і вчителі.

Читайте також