В Індії жінка вирішила вийти заміж за себе

В Індії жінка вирішила вийти заміж за себе

Одна з мешканок невеликого міста Вадодара (Індія) вирішила одружитися з собою. Кшама Бінду, 24-річна дівчина, вже вирішила, де саме і якого дня вона хоче провести церемонію.

Про це повідомляє NDTV.

Вона розповіла, що хоче дотриматися абсолютно всіх ритуалів. Не стане винятком ухвалена в індуїзмі саатфера. Ця традиція означає, що наречена разом зі своїм нареченим оминає сім разів священний вогонь і при цьому вимовляються певні обітниці. Варто зазначити, що наречена вже написала п’ять клятв, які збирається дати собі.

У штаті Гуджарат це вперше, коли відбувається укладення шлюбу із собою. Іншими словами це явище ще називається сологамія. Бінду розповіла про те, що таким чином вона всім продемонструє те, наскільки вона любить себе. Дівчина зазначила, що в неї ніколи не виникало бажання одружитися, але нареченою побути вона при цьому хотіла. Саме тому було ухвалено рішення провести церемонію одруження із собою.

Кшама Бінду поділилася тим, що в інтернеті вона читала про таке явище, як сологамія. Вона проаналізувала багато інформації, але нічого не знайшла про те, щоб щось подібне відбувалося на території Індії. Жінка припускає, що може стати першою у своїй країні, хто в такий спосіб покаже всьому світу любов до себе.

Бінду говорила про майбутнє весілля, як про акт самоприйняття. Вона вважає, що така дія покладає деякі обов’язки. Людина повинна незважаючи ні на що любить себе і бути вірною. Люди, як правило, одружуються лише з тими, кого дійсно люблять. Бінду любить себе і тому планує влаштувати розкішне весілля.

Ще одним значенням цього акту стане демонстрація всьому навколишньому світу того, що жінки насправді дуже важливі. Батьки мешканки Індії повністю погоджуються з рішенням доньки. Після того, як пройде весілля, Бінду збирається відправитися, як і всі молодята, у медовий місяць. Вона відпочиватиме на Гоа протягом двох тижнів.
planetanovosti.com

Читайте також