У Радивилові шиють одяг для всесвітньо відомого бренду «Zara»

У Радивилові шиють одяг для всесвітньо відомого бренду «Zara»

Швейна фабрика «Маяк», яка розташована у Радивилові, спеціалізується на пошитті чоловічого та жіночого одягу. Тут виготовляють 70 тисяч одиниць виробів в рік.

За словами директора «Маяка» Віталія Ткачука, сучасне обладнання дозволяє виготовляти швейні вироби з високою продуктивність з урахуванням сучасних тенденцій. Тому фабрика співпрацює з відомими торговими марками, у тому числі постачає одяг для всесвітньо відомого бренду «Zara».

- «Маяк» - одне з небагатьох підприємств, яке під час пандемії коронавірусу не лише не скорочували своїх працівників, а й навпаки – змогли перекваліфікуватися. Майже всі свої ресурси вони спрямували на пошиття захисних масок», - зазначив Віталій Коваль під час робочої поїздки у Дубенський район, повідомляє пресслужба РОДА.

Це підприємство впродовж 20 років співпрацює з партнерами зі Швеції, Німеччини, Бельгії, Польщі. Завдяки такому бізнесу Рівненщина має позитивне сальдо, тобто експорт перевищує імпорт. Нагадаємо, лише у 2020 році експорт товарів на Рівненщині збільшився на 6,6 % проти минулого року.

Читайте також