Оформлюємо субсидію по-новому: нові правила

Оформлюємо субсидію по-новому: нові правила

Із 1 січня цього року діють нові правила подачі заяви на отримання субсидій, повідомляють у Департаменті розвитку адміністративних послуг, соціальної, молодіжної політики та спорту Рівненської ОДА.

Зокрема, заяви з необхідними документами приймають від громадян профільні структурні підрозділи РДА. Їх необхідно надсилати поштою або подавати в електронній формі через офіційний вебсайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органи місцевого самоврядування або Єдиний державний вебпортал електронних послуг.

Також документи можна подати уповноваженим посадовим особам виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади та ЦНАПу.

З 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами прийматимуть посадові особи виконавчого органу або центру надання адміністративних послуг виключно з формуванням електронної справи.

За інформацією заступниці голови Рівненської ОДА Людмили Шатковської, пільги та субсидії за рахунок коштів державного бюджету в області у минулому році профінансовані в обсязі 993 млн гривень. Допомогу на оплату житлово-комунальних послуг отримали власники близько 98 тисяч домогосподарств області, повідомляє пресслужба РОДА.

Читайте також