Цього четверга можна починати життя з чистого аркуша – гороскоп на 12 вересня

Цього четверга можна починати життя з чистого аркуша – гороскоп на 12 вересня

12 вересня повірте у свої сили. Пробуйте щось нове. Це час розквіту та успіху. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього четверга можна починати життя з чистого аркуша, - говорить астрологиня. - Шукайте нову роботу. Розширюйте коло знайомих. Запускайте в роботу нові проєкти. Можна почати новий курс навчання. Вдалим буде переїзд на нове місце проживання. Будь-які зміни виявляться перспективними. Не таланитиме лише пасивним і депресивно налаштованим людям. Самотнім варто пошукати свою пару. Закоханим - сказати найважливіші слова дорогій людині. Добре пройдуть операції з нерухомістю. Купуйте, продавайте, шукайте варіанти для обміну. На Левів, Терезів, Скорпіонів і Водоліїв чекає фінансовий успіх. Ваше щастя не за горами. Майстерно справляйтеся зі своїми обов'язками і насолоджуйтеся перемогами.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ваші доходи підуть вгору. Почнете заробляти більше за інших. Поки не час відкривати комусь секрети успіху.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Кохані бажатимуть відпочинку. Влаштуйте вечерю зі свічками, перегляньте улюблене кіно. Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Цей день перевірятиме, чи ви людина слова. Не чекайте вказівок. Самі беріться за невідкладні справи. Результат приємно здивує.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зміни не заставлять себе чекати, але сподобаються вони не кожному. Відмовтеся від придбання побутової техніки. Цей день краще присвятити саморозвитку. Записуйте на курси іноземних мов, практикуйте йогу, купіть абонемент у басейн.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Заробите більше, ніж сподівалися. Заощаджуйте. Ближче до Нового року вдасться купити нерухомість для себе чи дітей. Грошей у гаманці побільшає.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Ви сповнені натхнення і сили. Отримаєте пропозицію, перед якою важко встояти. Не гайте часу на роздуми.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не заздріть успіхам знайомих, доки не довідаєтеся, якою ціною вони усього досягли. Розвивайте свої таланти. Саме вони годуватимуть вас наступні роки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вагатиметеся і багато міркуватимете про майбутнє. Не бійтеся змін. Все складеться так, як має бути. Вдалий час для пошуку роботи і зміни роду діяльності. Відчуєте покращення у фінансовій сфері.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Брати додаткову роботу чи змінювати рід діяльності краще у середині вересня. Найбільш працездатними себе відчуватимете увечері. Не відмовляйтеся від роботи у нічну зміну.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Добре все пройде у людей, які вміють чекати. Не поспішайте вскочити в останній вагон. Відкладіть ідеї щодо відкриття власної справи. Краще відвідайте перукаря або косметолога. Процедури краси пройдуть вдало.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не обіцяйте фінансову допомогу комусь з друзів. Через це посваритеся з ними. Не час змінювати рід діяльності. Варто докласти зусиль, аби зберегти те, що маєте. Вами захоплюються роботодавці. За гарно виконану роботу добре заплатять.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Обиратимете між кількома роботами чи сферами діяльності. Годі сидіти на двох стільцях. Визначтеся, чим хочете займатися.

Читайте також