Цінуйте людей, які люблять вас – гороскоп на 24 липня

Цінуйте людей, які люблять вас – гороскоп на 24 липня

24 липня життя нагадуватиме пригодницький фільм. Легше цей період переживуть ті, хто має надійних друзів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Сподіватися на стабільність не варто, - говорить астрологиня. - Усе змінюватиметься щохвилини. Знадобиться вміння підлаштовуватися під обставини. Не допускайте азарту. Ігрові автомати і лотереї можуть спустошити кишеню. Рідні не залишать вас сам на сам із проблемами. Цінуйте людей, які люблять вас. Здолати безсоння допоможе вечірня прогулянка і чашка какао перед сном. Стрес та страх перед майбутнім змусить багатьох взяти паузу для роздумів. Не варто через це переривати свою діяльність. Раки, Діви та Риби вийдуть сухими з води. Цим трьом знакам вдасться уникнути проблем і привернути до себе успіх.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Оформлення документів і придбання нерухомості відкладіть на серпень. Доведеться швидко приймати рішення і плисти проти течії. Не допускайте нервових зривів. Приймайте заспокійливе.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не хапайтеся одразу за все. Уникайте покупки землі та нерухомості, утримайтеся від застави. Кохані вимагатимуть більше уваги. Бракуватиме часу на романтику.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто добиватися уваги людей, які вам подобаються. Симпатія не буде взаємною. Уникайте любовних трикутників. На дієти сідати не слід. Нашкодите гормональній системі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Бажання не співпадатимуть із вашими можливостями. Важко буде впоратися із виплатами. Скористайтеся заощадженнями. Кишеня наповниться до кінця тижня.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вдалий період для закладання фундаменту. Будинок швидко зведете. Наполеонівські плани будувати зарано. Поступово рухайтеся до своєї мети, не бійтеся додаткової роботи.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Приймайте перешкоди, як стимул для більш наполегливої роботи. Фінансові операції проходитимуть невдало. Не знатимете, за що взятися. Не випробовуйте можливості шлунку. Корисною буде дієта.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не треба змінювати імідж. Це буде невдало. Купувати нерухомість краще наступного тижня. Не вимагайте від оточуючих співчуття. Навряд чи пожаліють і допоможуть.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Кінець місяця виявиться плідним і цікавим. Відкладіть переїзд на нове місце проживання. Не зловживайте парфумами. Нудитиме від різких запахів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Вчасно зробіть ремонт. Інакше він обійдеться дорожче, якщо зволікатимете. Насторожить діловий тон у розмовах з людьми, яких ви любите. Сходіть на мовні курси, навчіться водити авто.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Поверніть борги. Люди, в яких ви закохуватиметеся, не цікавитимуться вами. Не розчаровуйтеся. Взаємність навряд чи зробила б вас щасливими. Нові стосунки скоро набриднуть.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Почуватиметеся щасливчиками. Загублені речі скоро повернуться до вас. Не переймайтеся за втраченими дрібничками. Це застереже вас від великих неприємностей.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У сім'ї пануватиме мир і злагода. Цінуйте коханих, які поруч за будь-яких обставин. Відмовтеся від алкоголю і жирних страв.

Читайте також