Це день успіху та перемог. Не скористаються нагодою тільки ледачі – гороскоп на 6 вересня

Це день успіху та перемог. Не скористаються нагодою тільки ледачі – гороскоп на 6 вересня

6 вересня - вдалий день для купівлі побутової техніки. Скористайтеся цією нагодою, якщо хочете придбати нові холодильник, пральну чи посудомийну машини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день успіху та перемог, - говорить астрологиня. - Не скористаються нагодою тільки ледачі. Все піде як по маслу у Тельців, Левів і Водоліїв. Вам вдаватиметься те, що іншим не під сиду. Вийдете переможцями із будь-якої ситуації. Прибутковим буде ранок. Беріться за найважчі справи на світанку. В обід зателефонуйте друзям та коханим. Влаштуйте собі вечір спогадів у затишному кафе. Віддайте частину заробленого на потреби Збройних сил. Пам'ятайте: хто не хоче фінансувати свою армію, буде годувати чужу.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу на світанку. Відганяйте від себе погані думки і передчуття. Не опускайте руки і не піддавайтеся паніці. Скоро все стане на свої місця.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не зациклюйтеся на невдачах. Цінуйте друзів. У цьому справжнє багатство. Прислухайтеся до думки людей, які на 10-20 років старші. Вони не випадково з'являтимуться на вашому шляху та принесуть багато цінної інформації.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Варто відкривати крамниці, купувати авто. Перше побачення плануйте на вечір. Випадкова зустріч може перерости у тривалі романтичні стосунки та шлюб.

Рак (22 червня - 22 липня)

Заробітки не настільки високі, як ви собі уявляли, але відмовляти собі у чомусь не доведеться. Скористайтеся можливістю отримати другу вищу освіту. Уваги потребують очі. Бережіть їх від травм та бруду. Лазерну корекцію відкладіть на наступний тиждень.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Якщо почнете мислити позитивно, це стане найкращим днем у році. Ангел-охоронець захистить від неприємностей, доля буде щедрою на подарунки

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не ведіться на пропозиції нових знайомих, які тягнуть у неприємності. Робіть те, чого прагне серце. Варто починати заняття у спортзалі і зайнятися загартуванням.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Поруч є люди, яким не так щастить, як вам. Простягніть руку допомоги. Не згадуйте сусідам старі образи. Це поновить ворожнечу між вами.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Скористайтеся шансом купити нерухомість. Не поспішайте, коли обираєте нову оселю, бо не помітите недоліків, які псуватимуть життя. Якщо хочете повернути у своє життя багатство та успіх, вивчайте іноземні мови та відкривайте перед собою нові можливості.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Варто погодитися на пропозицію керівництва про перехід на дистанційну роботу. Значно більше встигатимете. Легко буде завагітніли. Стережіться передчасних пологів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Добре почуватимуться ті, хто очистить простір навколо себе від брехливих і заздрісних натур. Не купуйте дорогі речі. Вам частіше ніж іншим знакам траплятимуться браковані товари.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Більше уваги присвятіть підліткам. Їх тягнутиме на пригоди. Створіть затишок у домі. Оновіть меблі і техніку. Варто купувати автомобілі, але зачекати з пошуком нерухомості.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Будьте готові почати усе заново і поборотися за місце під сонцем. Конкуренти пожвавляться. Вести з ними діалог безглуздо. Краще поступіться і присвятіть цей час родині.

Читайте також