Терезам, Водоліям і Стрільцям за тиждень до осені вдасться стати казково багатим та знаменитим -  гороскоп на 27 серпня

Терезам, Водоліям і Стрільцям за тиждень до осені вдасться стати казково багатим та знаменитим - гороскоп на 27 серпня

27 серпня - день брехунів і маніпуляторів. Не поспішайте довіряти сенсаційній інформації. Приймайте рішення після того, як переконаєтеся у правоті співрозмовника. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Через неуважність і поспішність цього дня люди будуть багато помилятися, - говорить астрологиня. - Доведеться двічі робити одну й ту саму роботу. Щоб не вертатися з пів дороги, уважно перевіряйте наявність усього необхідного, виходячи з дому. Зростає ризик побутових аварій. Не залишайте без нагляду увімкнену побутову техніку. Пильнуйте за особистими речами в публічних місцях. Перенесіть на другу половину тижня візит до перукарні. Відкладіть прийняття рішення щодо нового дизайну приміщення чи сайту. Зроблене цього дня оновлення не буде вдалим. Терезам, Водоліям і Стрільцям за тиждень до осені вдасться стати казково багатим та знаменитим.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Зростає внутрішня тривожність. Важко буде зберігати поміркованість у справах. Малеча вередуватиме більше, ніж зазвичай. Залишайтеся спокійними. Діти це відчують і припинять пустощі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не робіть того, до чого не лежить серце. Зробіть запас продуктів на тиждень. На покупках вдасться добре зекономити завдяки акціям і розпродажам.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На рибалку їдьте на світанку. Добре клюватиме, улов потішить. Вам буде легко розбагатіти, знайти свою долю і круто змінити життя на краще

Рак (22 червня - 22 липня)

Більше уваги приділіть літнім людям. Скористайтеся їхніми порадами й життєвим досвідом. Зелене світло зірки обіцяють впертим і працьовитим. Залишайтеся наполегливими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Захочете оволодіти новою професією. Це вдалий час, аби здобути додаткову освіту. Залишайтеся впевненими у собі. Не надійтеся на удачу. Наполегливо добивайтеся того, чого бажаєте.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Хотітиметься романтики і свіжих почуттів. Пристрасть і любовні поривання надихатимуть на нові звершення. Задумаєтеся над тим, що руйнує ваші плани та псує настрій.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Покупки в інтернеті розчарують. Зекономити не вдасться. Будете засмучені послугами доставки, бо не отримаєте потрібний товар вчасно.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Перенесіть на четвер візит до лікаря. Розпочинати новий курс лікування краще в другій половині тижня. Цього дня протипоказане щеплення. Це стосується і людей, і тварин.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відмовтеся від впровадження нових ідей в життя. Усе відбуватиметься за найгіршим сценарієм. Бажано перенести важливі зустрічі й перемовини принаймні на добу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не намагайтеся встигнути усе. Беріться за справи, які не можуть чекати. Зумійте вибачити тим, хто завдав болю. Дайте коханим шанс все пояснити. Вас люблять і цінують. Вдалий момент, аби заявляти світу про себе. Це час кар'єрного росту.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цього дня варто їхати у відпустку чи відрядження. Зірки обіцяють багато щасливих митей у дорозі. Найбільш переконливими ви будете на світанку. Вранці плануйте переговори та підписання важливих угод.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Посильте догляд за шкірою, нігтями і волоссям. Купуйте нові шампуні та бальзами. Увечері час загадувати бажання. Цього дня ваші мрії можуть стати реальністю.

Читайте також