Стюардеса розповіла, в яких країнах найгірші пасажири

Стюардеса розповіла, в яких країнах найгірші пасажири

У трійці лідерів, яких вважають найкращими пасажирами в літаку, виявились американці, німці та пасажири зі Східної Азії.

Це широке узагальнення, але частіше за все ці пасажири будуть ввічливими та найбільше поважатимуть своїх бортпровідників. Своїми думками поділилася бортпровідниця для Sun.

"Вони часто цінують те, що ми робимо, із задоволенням вислухають нас і розуміють, що ми тут, щоб піклуватися про них і берегти їх", - каже вона.

Американці теж найщедріші, регулярно дарують нам подарунки, а іноді навіть чайові, якщо ми особливо уважні. Тим часом німці надзвичайно доброзичливі з мого досвіду і одні з найменш зацікавлених у вечірках на борту літака. Зазвичай вони просто хочуть дістатися до місця призначення та готові слухати нас і виконувати те, що ми їм говоримо, не піднімаючи особливого галасу.

"А пасажири зі Східної Азії часто є найбільш сонними пасажирами. Вони щасливі просто вимкнути світло, вкритися ковдрами та дрімати весь політ", - говорить стюардеса.

Британці також прагнуть виділитися, але з інших причин. Це ті, хто заправляється напоями перед польотом у Wetherspoons або будь-яких барах, які вони мають в інших аеропортах. Це не означає, що це погано. Часто, якщо хтось випиває кілька напоїв, вони дрімають у дорогу, і все гаразд.

Але найгіршими винуватцями є парубочі та дівич-вечори. Це не тільки британці, які роблять це, але вони точно є одними з найгірших порушників. Загалом, як я вважаю, вони шаноблива та добра група пасажирів, якщо їм вдається залишатися достатньо тверезими, щоб розуміти все, що відбувається навколо.

Одні з найгірших людей на борту літака – це ті, хто очікує, що ми зможемо створювати магічні речі з повітря, як-от певну їжу чи незрозумілий коктейль.

"Ми там насамперед заради безпеки, а не для того, щоб змішувати напої чи готувати вечерю, про що деякі люди, здається, забувають. Тому варто обмежувати напої, тому що випивка перетворює людей на ідіотів, а не національність", - зауважила бортпровідниця.

Читайте також