Сестри-близнючки, розлучені 30 років тому, випадково зустрілись

Сестри-близнючки, розлучені 30 років тому, випадково зустрілись

Дві матері з китайської провінції Хенань, чиї шляхи перетнулися в соцмережі, виявили, що вони сестри-близнючки, яких удочерили багато років тому.

30-річні Ченг Кеке ( на фото зліва) і Чжан Лі були шоковані, наскільки вони схожі. Потім виявилося, що у жінок один і той же день народження. Крім того, у них та сама група крові та родимка над лівою бровою, що ще більше посилило їхні підозри. Про це пише Newsweek.

Коли вони поговорили з родинами, то з'ясували, що обидві були усиновлені батьками, коли були немовлятами. Жінки виявилися давно розлученими сестрами-близнючками.

Ченг розповіла, що коли вперше написала Чжан повідомлення в китайській версії TikTok - Douyin, то її спочатку сприйняли за шахрайку.

Ченг переконала Чжан поговорити з батьками, відправивши селфі, яке довело, наскільки вони схожі.

"Коли в нас був перший відеодзвінок, я немов розмовляла з собою. Було схоже на те, неначе дивишся в дзеркало", - каже Ченг.

Ченг проїхала 50 км, щоб вперше зустрітися з Чжан минулого місяця, і, побачивши одна одну, вони тепер переконані, що так сестри-близнючки.

Ченг і Чжан одружені та мають дітей. Вони тепер планують здати ДНК-тест, щоб остаточно визначити, чи правильні їхні підозри.

Читайте також