Селекціонер створив унікальне дерево, що дає десять різних видів плодів одночасно

Селекціонер створив унікальне дерево, що дає десять різних видів плодів одночасно

Цей чоловік ввійшов у Книгу рекордів Гіннеса за своє дерево, яке приносить 10 видів плодів. Хуссам Сараф презентує дерево, яке дає п’ять видів і 10 сортів плодів одночасно. Про це повідомляє CBC.

Сараф працює в середній школі в Шеппартоні, Австралія, і каже, що прищеплення різних фруктів перегукується з роботою, яку він виконує кожного дня.

Спочатку рекорд належав іншомку селекціонеру протягом двох десятиліть. Але коли Сараф зазначив, що Гіннес неправильно врахував близькоспоріднені нектарини і персики Карраско як два окремих фрукта, зменшивши його загальну кількість до чотирьох різних видів, Сараф отримав титул рекордсмена.

Дерево Сарафа містить білі нектарини, жовті нектарини, білі персики, жовті персики, абрикоси, персики, мигдаль, вишні, червоні сливи та жовті сливи.

Деякі плоди цвітуть окремо, а інші одночасно. Але він каже, що дерево завжди має гарний набір кольорів, який приваблює різноманітну суміш запилювачів.

«Мій сад привабливий для всіх бджіл, метеликів — усіх добрих та гарних речей, розумієш?» – каже Сараф.

Сараф каже, що вперше вивчив основи щеплення плодових дерев у школі в Іраку, коли був ще хлопчиком, працюючи з різними сортами інжиру. Він проводив свої канікули на фермах бабусь і дідусів та їхніх сусідів.

Це хобі по-справжньому розквітло в Австралії, де він виростив пишний сад на задньому дворі, повний рідкісних рослин і продукції з усього світу. Він відкриває простір для перегляду та фото, а також продає свої товари австралійцям, які шукають щось унікальне та рідкісне.

Читайте також