Самотнім саме час шукати свою пару. Будьте ініціативними – гороскоп на 7 червня

Самотнім саме час шукати свою пару. Будьте ініціативними – гороскоп на 7 червня

7 червня вдаватиметься усе, за що візьметеся у гарному гуморі. До вас рікою потечуть гроші, можливості та зміни на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- П’ятниця виявиться найбільш плідним днем тижня, - говорить астрологиня. - Тож не залежуйтеся зранку в ліжках. Плануйте щільний робочий графік. Призначайте перемовини. Відправляйтеся у відрядження. Домовляйтеся з постачальниками. Укладайте угоди. Переймайте досвід фахівців. Розумно розподіляйте фінанси. Необачні особи ризикують пустити за вітром значну суму. Можна розпочинати новий курс навчання. Розширюйте коло спілкування. Більшість проєктів легше просуватимуться із залученням додаткових працівників. Самотнім саме час шукати свою пару. Будьте ініціативними. Зірки пророкують неймовірно плідне закінчення робочого тижня Овнам, Дівам і Скорпіонам. На вас чекають також зоряні вихідні. Щастю не буде меж. Отримаєте те, на що заслуговуєте. Усе добро повернеться до вас сторицею.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ранкові години пробудять творче натхнення. Не проспіть чарівного світанку. Присвятіть перші години дня роботі. Це чудовий період, аби купувати книги. Натраплятимете на раритетні видання.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Добре налагоджений бізнес працюватиме стабільно. Запуск нових проєктів краще відкласти. Вдалий час для придбання чи продажу об'єктів нерухомості. Але брати іпотечний кредит не слід.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

В особистому житті все налагодиться, якщо не вимагатимете від коханих звіту, де вони та що роблять. Вихід зі скрути намітиться увечері. Купівлю одягу відкладіть до наступного тижня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не варто розсилати резюме та проходити співбесіди на нову посаду. Конкуренти випередять вас. Знайомство в інтернеті розчарує. Відмовтеся від чипсів. Надокучатиме біль у нирках.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Люди жадатимуть краси. Перукарі і візажисти допоможуть досягти бажаного результату. До салону краси краще іти увечері. Вам приємно буде дивитися у дзеркало, а коханим – на вас.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Досить сумніватися. Робіть те, що задумали, і не шкодуйте ні про що. Щастя прийде у сім'ї, які цього дня стануть батьками.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Це день вдалих дизайнерських рішень. Можна розпочинати ремонт і реконструкцію будинків та офісних приміщень. Час оновити гардероб. Куплений одяг личитиме вам.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ставте перед собою високі цілі. Цього дня вдасться більше, ніж будь-коли. Не варто брати гроші у банку чи кредитній спілці. Уникайте стосунків із людиною, яка багатша за вас. Почуватиметеся нерівнею партнеру.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це час особливих зустрічей і побачень. Навколо вас з'являтимуться залицяльники. Але ви не помічатимете нікого, бо будете зациклені на роботі. Відкриєте у собі цілительські здібності і здатність передбачати майбутнє. Дехто забажає стати психологом.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Переслідуватиме відчуття, що чогось не вистачає. Не спішіть шукати заміну коханим чи друзям. Романтичні пригоди не будуть вдалими. Краще відмовитися від знайомства в інтернеті.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Що більше заплануєте, то більше встигнете. Розпочинається успішний період. Усе вдаватиметься. Втілюйте у життя свої найкращі ідеї. Боріться за своє щастя. Завоювати серце партнера буде легше, ніж будь-коли.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Важко буде правильно розподілити час. Його постійно бракуватиме. Життя неймовірним чином зміниться на краще. Не шкодуйте за минулим. З оптимізмом мрійте про майбутнє.

Читайте також