Саме час справити враження на предмет вашого кохання – гороскоп на 13 червня

Саме час справити враження на предмет вашого кохання – гороскоп на 13 червня

13 червня вдасться реалізувати найсміливіші бажання. Беріться за справи у гарному настрої. Оточіть себе людьми, яким довіряєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Четвер - день винахідників, - говорить астрологиня. - Не варто миритися з незручностями. Знайдіть красиве рішення. Знайомтеся з новими ідеями й пропонуйте свої. Цього дня розкриваються творчі здібності. Ігноруйте критику й скептичні оцінки. Робіть те, до чого лежить душа. Молоді й завзяті триматимуть гору над досвідченими й консервативно налаштованими колегами. Саме час справити враження на предмет вашого кохання. Зробіть щось незвичайне для дорогої людини. Тельці, Терези і Риби стрибнуть вище власної голови. Ці три знаки будуть неймовірно везучими.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ви не готові до всього нового. Через це відмовитеся від цікавих пропозицій, які підвищать заробіток. Припиніть вдавати з себе детектива і виводити людей на чисту воду. Майте повагу до чужих таємниць.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Люди, які вас оточуватимуть, стануть джерелом натхнення. Годі втікати від всіх і шукати усамітнення. Радійте приходу нових людей у ваше життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У стосунках нагадуватимете енергетичного вампіра. Досить лише брати. Час віддавати. Даруйте коханим любов та увагу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Активізуються страхи і тривоги. Досить боятися снів і хвилюватися за всіх. Вірте у краще. Припиніть стежити за коханими. Довіряйте їм.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Намагатиметеся багато чого забути. Спогади заганятимуть у депресію. Хотітиметься будь-що утаємничити своє минуле. Рідним та друзям не обов'язково розповідати усе, що відчуваєте. Краще не затягуйте з візитом до психолога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вас оточать помічники. Зумієте зрушити з місця справи, що були у застої. Працюйте у звичному для себе темпі. Заробітки - помірні, але стабільні. Застрахуйте своє майно, аби уникнути втрат.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Будьте в курсі справ молодших членів родини. Їм зараз потрібна ваша підтримка. Інакше згодом доведеться витягувати із кількох халеп одночасно. Купувати смартфони краще після обіду. Техніка довго і надійно служитиме.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Нагадає про себе застій. Дратуватиме, що не одержали те, чого заслуговуєте. Доведеться скористатися заощадженнями. Не залишайте речі без нагляду. Користуйтеся перевіреними перевізниками, якщо змінюєте офіс чи місце проживання.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відчуєте, що вас відсувають на другий план колеги та родичі. Не зациклюйтеся. Займіться саморозвитком. Колективні справи зараз погано вдаватимуться.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Застій дратуватиме. Справи важко буде зрушити з місця. Активно шукайте радників і помічників. Відмовтеся від запрошення на вечірку. Жадатимете усамітнення. Краще почитайте улюблену книгу ввечері.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Запишіться у басейн чи тренажерну залу. Це відволікатиме від новин та сумних думок. Важко буде змовчати. Дратуватиме непрофесіоналізм та халатність знайомих. Не поспішайте критикувати їх. Друзі та родичі жадатимуть ваших порад.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Пересвідчуйтеся, що люди правильно вас зрозуміли. Не дратуйтеся, якщо колеги перепитуватимуть. Це допоможе уникнути помилок. Більш продуктивним буде ранок.

Читайте також